Benkesliper test: De 4 beste benkesliperne (juli 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 2 benkeslipere. På denne siden presenterer vi de 4 beste benkesliperne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste benkesliper per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste benkesliper

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 2 benkeslipere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste benkesliper i nåtid.

Bosch GBG 60-20 er en benksliper på 600W og med en slipeskivediameter på 200 mm. Benksliperen har store og lettjusterbare beskyttelsesglass mot gnister for sikkert og nøyaktig arbeid. Den er egnet for ulike slipeoppgaver som fjerning av grader, glatting, sliping og forming.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch GBG 35-15 benkesliper er et utmerket tillegg til ethvert verksted eller hjemmegarasje. Det er en kraftig, slitesterk og nøyaktig benksliper som produserer svært lite støy. Benksliperen har store og lettjusterbare beskyttelsesglass mot gnister for sikkert og nøyaktig arbeid.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo