Terrassevarmer test: De 12 beste terrassevarmerne (mai 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 33 terrassevarmer. På denne siden presenterer vi de 12 beste terrassevarmerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste terrassevarmer per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste terrassevarmer

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 33 terrassevarmere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste terrassevarmer i nåtid.

Skal du kjøpe terrassevarmer på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro eller Grønt Fokus.

Med Sunwind Terrace Heater kan du nyte friluftslivet hele året. Denne elektriske terrassevarmeren er perfekt for de som elsker å nyte lange sommerkvelder ute på terrassen. Den er enkel å montere på veggen, avgir deilig varme i behagelig høyde og vil gjøre terrassen din til et koselig sted å være uansett årstid.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Denne Sunwind-lykten er den perfekte måten å få hjemmet ditt til å føles litt koseligere. Store flammer og en design i rustfritt stål gjør dette produktet både funksjonelt og pent. Denne lommelykten kommer også med et beskyttende deksel for sikker oppbevaring.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

La oss innse det, været er uforutsigbart. Noen ganger vil du nyte vinterhagen eller gå ut på terrassen, men det er en frysning i luften. Med Termo terrassevarmer kan du forlenge oppholdet og nyte et hyggelig og varmt miljø. Den gir to effekter på 600W eller 1500W og har et behagelig hvitt lys.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

HORTUS er en veggmontert, infrarød, kortbølget terrassevarmer med smart og elegant design - perfekt for montering under markiser og takskjegg. 92 % av energien omdannes til varme og gir fantastisk varme til de som sitter innenfor 3 meter fra varmeren. 1500W

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Solamagic Heat Lamp 2000 er en svært effektiv, langvarig og sikker varmelampe som kan brukes til å gi varme til plantene, krypdyrene eller andre dyrene dine. Varmelampen er laget av materialer av høy kvalitet og har en spesialdesignet reflektor som gir best mulig lysutbytte. Lampen er også veldig enkel å installere og betjene.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Solamagic ECO+ PRO 1400 varmelampe er en selvballastert varmelampe med lang levetid. Den er perfekt for hagebruk og drivhusbruk, samt for oppvarming av større rom. ECO+ PRO 1400 er energieffektiv, med samme varmeeffekt, men bruker bare 90 % av energien til en konvensjonell pære.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Ikke la det kalde været ødelegge dagen din! Med Infravarmer OZONE kan du være ute hele natten og være komfortabel. Vår infrarøde varmeovn HeatDeck er energieffektiv, enkel å bruke, miljøvennlig og bidrar til en behagelig temperatur inne og ute. Ved hjelp av denne varmeovnen er det mulig å være ute på terrassen uten å fryse, selv om det er kaldt.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Sunreds RSH16 er en kraftig infrarød varmeovn som ikke bare gir varme, men også ser bra ut. Denne modellen har en original industriell stil som også gjenspeiles i den svarte kjeden som følger med. Med denne vakre stilen blir hjemmet ditt godt oppvarmet og ser bra ut også!

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Du har laget mat på feil måte hele denne tiden! Det er på tide å bli tilberedt eller koke godt. Slipp kjemikaliene for alltid med CerKooks keramikkbelagte kokekar. Vårt komplette sett har alt du trenger for sunn matlaging på kjøkkenet ditt, for å holde deg organisert med både gryte- og lokkholdere og se bra ut mens du gjør det.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Termo terrassevarmer er det siste innen elektriske varmeovner med unik design. Den er utstyrt med beskyttelse mot velting og leveres med 160 cm jordet kabel. Oscillerende 90 grader, den har en høyde på 500 mm og en bredde på 185 mm. Fargevalget i svart og krom gjør at den ser veldig stilig ut.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

HORTUS terrassevarmer Wall er en vakker og kraftig veggmontert varmeovn, perfekt for montering under markiser og tak. 92 % av energien omdannes til varme, og gir rikelig med varme for folk som sitter innenfor 3 meter fra terrassen. Med 1500W varmeeffekt kan den brukes både sommer og vinter. Den smarte designen med digital berøringsskjerm gjør det enkelt å kontrollere temperatur, timer og lysstyrke

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Slik velger du riktig terrassevarmer

Det finnes mange forskjellige typer terrassevarmeres på markedet, og det kan være lurt å vurdere følgende ting når du skal velge riktig terrassevarmer:

Størrelse

Sørg for å velge en terrassevarmer som passer til størrelsen på det området du ønsker å varme opp. Det kan være lurt å måle opp området og sammenligne med produsentens anbefalte størrelse for varmeren.

Montering

Vurder hvor du ønsker å montere varmeren og om du har tilstrekkelig plass. Det finnes både stativet terrassevarmeres og veggmonterte terrassevarmeres.

Strømforbruk

Vurder hvor mye strøm du ønsker å bruke på terrassevarmeren. Det finnes både terrassevarmeres som forbruker lite strøm og de som forbruker mer.

Bruksområde

Vurder hva du ønsker å bruke terrassevarmeren til. Det finnes terrassevarmeres som er beregnet på å varme opp mindre områder, mens andre er beregnet på å varme opp større områder.

Pris

 Sørg for å sammenligne priser på ulike terrassevarmeres og velg en som passer ditt budsjett.

Vær også oppmerksom på eventuelle garantier og returvilkår når du velger terrassevarmer.

Fordeler og ulemper ved bruk av terrassevarmere

Tabellen nedenfor lister opp ulike fordeler og ulemper ved bruk av terrassevarmere

FordelerUlemper
Kan utvide brukstiden av terrassenKan være dyrt å installere og drive
Gir behagelig varme utendørsKan være en brannfaren hvis de ikke brukes riktig
Kan være en attraktiv tilleggsfunksjon for hjemmetKan trekke mye strøm og være dyr å brukke
Kan hjelpe med å holde skadedyr borteKan være upraktisk å flytte rundt på

Spørsmål og svar om terrassevarmere

Det finnes mange ulike typer terrassevarmer, og det som er best for deg avhenger av dine behov og preferanser. Noen ting du kan vurdere når du velger en terrassevarmer inkluderer:

  • Det finnes terrassevarmer som bruker elektrisitet, gass (propangass eller naturgass), eller infrarød varme. Hver type har fordeler og ulemper, så du bør vurdere hva som passer best for deg.
  • Tenk på hvor stor terrassen din er og hvor stor området du ønsker å varme. Det finnes terrassevarmer i ulike størrelser, så du bør velge en som passer til dine behov.
  • Noen terrassevarmer kan monteres på veggen, mens andre kan stå på bakken. Tenk på hvordan du vil montere varmeren og velg en som passer for deg.
  • Det finnes terrassevarmer i ulike prisklasser, så du bør vurdere hva du har råd til og hva som passer best for ditt budsjett.

Det kan også være lurt å lese anmeldelser og sammenligne ulike modeller før du bestemmer deg.

Det avhenger av størrelsen på terrassen din og hvor kaldt det er ute. Generelt sett vil du trenge en terrassevarmer med høyere wattstyrke for å varme et større område, eller hvis det er veldig kaldt ute.

Her er noen generelle anbefalinger for hvor mange watt du trenger for ulike terrassestørrelser:

  • For en liten terrasse (opptil 15 kvadratmeter), kan du trenge en terrassevarmer med mellom 1000 og 2000 watt.
  • For en mellomstor terrasse (15-30 kvadratmeter), kan du trenge en terrassevarmer med mellom 2000 og 3000 watt.
  • For en stor terrasse (over 30 kvadratmeter), kan du trenge en terrassevarmer med 3000 watt eller mer.

For å beregne hvor mye strøm en terrassevarmer bruker, kan du bruke følgende formel:

Strømforbruk (kWh) = wattstyrke (W) x brukstid (timer) / 1000

For eksempel, hvis du har en terrassevarmer med 2000 watt og den er i bruk i 4 timer, vil den bruke 8 kWh:

2000 W x 4 timer / 1000 = 8 kWh.

Det kan være lurt å vurdere strømforbruket når du velger en terrassevarmer, spesielt hvis du ønsker å holde strømutgiftene så lave som mulig. Du kan også vurdere å bruke en terrassevarmer med en timer eller en fjernkontroll, slik at du kan styre når varmeren skal være i bruk og redusere strømforbruket.

Det avhenger av type terrassevarmer du har. Noen terrassevarmer er designet for å brukes utendørs, mens andre er beregnet for innendørs bruk.

Terrassevarmer som bruker infrarød varme, kan ofte brukes både inne og ute. Disse varmerne sender ut infrarød varme som kan varme opp mennesker og gjenstander direkte, uten å varme opp luften i rommet. Dette gjør at de kan være et godt valg både inne og ute.

Terrassevarmer som bruker elektrisitet eller gass (propangass eller naturgass), er vanligvis beregnet for utendørs bruk. Dette skyldes at disse varmerne ofte trenger tilgang til en strømforsyning eller en gasskilde, som kan være vanskelig å få til inne. Det kan også være en sikkerhetsrisiko å ha en gassdrevet terrassevarmer innendørs, da det kan være fare for lekkasjer.

Hvis du ønsker å bruke en terrassevarmer inne, bør du derfor sørge for at du velger en varmer som er beregnet for innendørs bruk, og som passer til rommet du ønsker å varme.

Det kan være vanskelig å si nøyaktig hva det koster å bruke en terrassevarmer, da det avhenger av flere faktorer som strømpris, hvor ofte varmeren blir brukt og hvor lenge den er i bruk. En tommelfingerregel er at en infrarød terrassevarmer som kjører på full kapasitet vil forbruke omtrent 1 kWh per time. Dette betyr at hvis du betaler 80 øre per kWh for strømmen, vil det koste deg 80 kroner per time å bruke terrassevarmer. Det kan også være lurt å vurdere å kjøpe en terrassevarmer med energieffektivitet i tankene, da dette kan bidra til å redusere kostnadene på sikt.

Infrarød terrassevarmer er en type varmeapparat som benytter infrarød stråling for å varme opp et område. De blir ofte brukt for å varme opp uteområder som terrasser, verandaer og verksteder, og kan bidra til å gjøre disse stedene mer behagelige å oppholde seg på selv om temperaturen er lavere. Infrarød terrassevarmer gir en direkte og behagelig varme som føles lik solvarmen. De fleste infrarød terrassevarmer fungerer ved å generere infrarød stråling gjennom elektrisitet, og kan enkelt kontrolleres med en fjernkontroll eller timer.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 3

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo