Spabad test: De 12 beste spabadene (mai 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 19 spabad. På denne siden presenterer vi de 12 beste spabadene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 1 omtaler fra brukere. Finn beste spabad per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste spabad

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 19 spabad og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste spabad i nåtid.

Skal du kjøpe spabad på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Grønt Fokus.

Vi vet hvor mye du elsker badene dine. Det er derfor vi designet Adrum som et romslig og luksuriøst tillegg til hjemmet ditt. Den er perfekt for de lange, avslappende dagene hjemme. Adrum har en stor, oppvarmet vannflate og plass til fem personer som kan kose seg samtidig. Det er til og med en innebygd soveplass for når du vil ta en pause fra verden.

Se beste pris
Dagens beste pris: grontfokus.no

Du fortjener det beste. Og hos Westerbergs kan du få det. Vi vet at tiden din er verdifull og du trenger å slappe av, så vi gjorde det til vår misjon å gi deg den perfekte avslappingsopplevelsen i form av Adrum by Westerbergs. Dette boblebadet er ikke bare ditt gjennomsnittlige badekar med noen få dyser, dette er en komplett avslapningspakke. Med 28 massasjedyser og en salong i bunnen kan du

Se beste pris
Dagens beste pris: grontfokus.no

Westerbergs er et svensk spa med et hjerte. Vi er ikke bare et spa, vi er ditt hjem borte fra hjemmet. Vi gir en opplevelse som er både luksuriøs og koselig. Vårt romslige og sjenerøse bad har plass til opptil fem personer og våre tre myke nakkestøtter sørger for at du får best mulig komfort.

Se beste pris
Dagens beste pris: grontfokus.no

Det er på tide å unne deg noe spesielt. Og hva kan være mer spesielt enn et boblebad eller et utendørs spa? Pooli tilbyr produkter av høy kvalitet for din avslapning, med et bredt utvalg av modeller og størrelser. Enten du vil slappe av i badekaret alene eller sammen med venner og familie, har vi den perfekte løsningen for deg.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Det er på tide å ta en pause fra hverdagen og slappe av. Pooli Spabad er den perfekte måten å gjøre nettopp det på! Med plass til opptil fire personer, er dette boblebadet perfekt for en gruppe venner eller familiemedlemmer som ønsker å tilbringe litt kvalitetstid sammen. Spabads bad har et kontrollsystem optimert for spa, samt en rekke forskjellige funksjoner og innstillinger som garantert

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Det er sant, vi drømmer alle om å ha en badestamp i bakgården vår. Og det har aldri vært enklere å gjøre den drømmen til virkelighet. Med Pooli Round Hot Tub kan du nyte de mange fordelene med denne luksuriøse opplevelsen uten å tømme banken. Du vil kunne slappe av i ditt eget utendørs spa og slappe av med venner og familie. Og det er enkelt å kontrollere med et kontrollpanel som inneholder en rekke forskjellige funksjoner

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Slik velger du riktig spabad

Det finnes mange ting å vurdere når du velger et spabad, her er noen ting du bør tenke på:

Størrelse

Mål området der spabadet skal plasseres for å sikre at du velger en som passer. Du bør også vurdere hvor mange personer som vanligvis vil bruke det samtidig.

Form

Spabad finnes i ulike former, som rektangulære, oval, runde og avrundede. Velg en form som passer best i området der du vil ha det og som passer dine behov.

Materiale

Spabad kan lages av ulike materialer, som akryl, fiberglass og vinyle. Hvert materiale har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å vurdere hvilket materiale som vil være best for deg.

Kapasitet

Vurder hvor mange personer som vil bruke spabadet samtidig, slik at du kan velge en med tilstrekkelig kapasitet.

Vedlikehold

Vurder hvor mye vedlikehold du vil være villig til å gjøre, da dette kan påvirke valget av materiale. Noen materialer krever mer vedlikehold enn andre.

Pris

Sett av et budsjett for spabadet ditt og sørg for at du finner en som passer innenfor dette budsjettet.

Fordeler og ulemper  med spabad

FordelerUlemper
Gir behagelig varme og avslappingKan være dyrt å installere og drive
Kan brukes året rundtKan være en brannfaren hvis de ikke brukes riktig
Kan være en attraktiv tilleggsfunksjon for hjemmetKan være lite miljøvennlig
Gir mulighet for å nyte utendørsaktiviteter selv om været er dårligKan kreve mye vedlikehold
Kan hjelpe med å lindre muskelsmerter og stivhetKan være upraktisk å flytte rundt på
Kan bidra til å redusere stress og angstKan være upraktisk for deg som bor i en leilighet uten tilgang til uteplass
Kan hjelpe deg med å sove bedre og få en dypere og mer avslappende søvnKan kreve mye vedlikehold for å holde den i god form
Kan øke blodsirkulasjonen og oksygenopptaket i kroppenKan være plasskrevende

Spørsmål og svar om spabad

Det er ikke nødvendig å ha spabadet på hele tiden, men det kan være lurt å holde det på en lav temperatur når det ikke brukes slik at det er klart til å brukes når du ønsker det. Dette kan også bidra til å spare energi.

Det er imidlertid viktig å huske på at spabadet krever litt vedlikehold selv når det ikke er i bruk. Det anbefales å sanitere spabadet regelmessig, selv om du ikke bruker det, for å sikre at vannet er trygt og hygienisk.

Hvis du ikke planlegger å bruke spabadet i en lengre periode, kan det være lurt å tømme det og rengjøre det grundig før du dekker det til. Dette vil bidra til å forhindre at bakterier og mikroorganismer vokser i vannet.

Det er vanskelig å si nøyaktig hva et boblebad vil koste i strøm, da dette avhenger av en rekke faktorer, som størrelsen på boblebadet, typen varmeapparat som brukes, frekvensen av bruk og lokale strømpriser.

Som en grov indikasjon kan du forvente at et boblebad vil koste fra noen hundrelapper til flere tusen kroner i strøm i måneden, avhengig av disse faktorene. For å få en mer nøyaktig idé om hva et boblebad vil koste i strøm, kan du prøve å bruke en strømkalkulator eller spørre produsenten om råd.

Begge betegnelsene kan brukes om det samme produktet, men Jacuzzi er mer vanlig å bruke som merkebetegnelse for spabader, mens boblebad er mer generelt. Det finnes mange forskjellige produsenter av Jacuzzi- og boblebader, og det finnes et stort utvalg av størrelser og modeller å velge mellom.

Boblebad kan ha mange positive effekter på kroppen. Her er noen ting boblebad kan gjøre:

  1. Lindre muskelsmerter og stivhet: Boblebad kan hjelpe med å lindre spenninger i muskulaturen og forbedre blodsirkulasjonen, noe som kan bidra til å lindre smerter og stivhet.
  2. Redusere stress: Boblebad kan bidra til å redusere stress og angst ved å hjelpe til med å slappe av kroppen og sinnet.
  3. Forbedre søvnkvaliteten: Boblebad kan hjelpe deg med å sovne bedre og få en dypere og mer avslappende søvn.
  4. Øke blodsirkulasjonen: Varme og massasje i boblebadet kan bidra til å øke blodsirkulasjonen og øke oksygenopptaket i kroppen.
  5. Forbedre hudhelsen: Boblebad kan bidra til å forbedre hudhelsen ved å fukte huden og hjelpe med å fjerne døde hudceller.
  6. Øke velvære: Boblebad kan bidra til å øke generelt velvære ved å gi en følelse av avslapping og velbehag.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo