Flishugger test: De 3 beste flishuggerne (mai 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 3 flishuggere. På denne siden presenterer vi de 3 beste flishuggerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste flishugger per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste flishugger

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 3 flishuggere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste flishugger i nåtid.

Skal du kjøpe flishugger på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Gardenstore.

Flishugger Bauermanns er den beste flismaskinen for din hage og hage. Denne modellen kan skjære grener opp til 102 mm i diameter, og slipe grener opptil 10 mm i diameter. Den har en bladhastighet på 2400 rpm. Med denne bensindrevne flishuggemaskinen kan du raskt og enkelt kvitte deg med alle grenene dine, trestubber og andre materialer som er vanskelige å slipe.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Flishugger Plus er den kraftigste flishuggeren på markedet. Det er en bensindrevet maskin som har en 15 hk motor og kan kutte greiner med en diameter på opptil 100 mm. Med sin bladhastighet på 2400 rpm er den perfekt for deg hvis du leter etter en kraftig maskin som vil få arbeidet gjort raskt.

Se beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo