Grensag test: De 6 beste grensagene (juli 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 5 grensager. På denne siden presenterer vi de 6 beste grensagene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste grensag per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste grensag

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 5 grensager og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste grensag i nåtid.

Ironside 511004 Crosscut sag er en praktisk, sammenleggbar sag for beskjæring og saging av både fersk og tørr ved. Ergonomisk utformet to-komponent håndtak med sikker låsing i både uttrukket og sammenslått posisjon. Bladet er laget av høykvalitets herdet stål og bladet kan slipes av en profesjonell.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

SW75 er en meget effektiv grensag med et sagblad på 25,5 cm med en effektiv lengde på 22 cm. Den er perfekt for å kutte grener på opptil 25,5 cm i diameter og opptil 12 meter i lengde. SW75 har mottrekk, som sikrer at sagbladet alltid er på linje med kutteretningen, og en kraftig motor som gir utmerket kutteytelse.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars SW73 grensag er en meget effektiv grensag med et sagblad på 160 mm. Bladet er designet for å være på mottrekket, noe som gjør at det blir lettere å skjære gjennom greiner. Bladet kan enkelt skiftes og kan kutte grener opp til 50 mm i diameter.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo