Håndsaks test: De 12 beste håndsaksene (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 15 håndsakser. På denne siden presenterer vi de 12 beste håndsaksene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste håndsaks per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste håndsaks

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 15 håndsakser og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste håndsaks i nåtid.

Få det perfekte snittet hver gang med Fiskars Amplify Scissors. Disse saksene er designet for å kutte tøffe materialer som lær, vinyl og mer. De er utstyrt med en takket skjærekant for å gripe glatte materialer og gir et feilfritt kutt hver gang. Med disse førsteklasses saksene vil du kunne takle enhver oppgave uten bekymring.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Du kjenner følelsen. Du prøver å skjære gjennom et tøft, tykt stykke stoff og saksen din vil bare ikke gjøre jobben. Du trenger et blad som tåler de tøffeste jobbene. Møt Fiskars PowerArc Hardware, med et blad som er opptil 30 % kraftigere enn vanlige blader. Dette bladet er perfekt for stoff, papir, papp og mer. PowerArc-bladet er laget av slitesterkt karbonstål med

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars SingleStep P27 er en universalsaks for å kutte harde materialer. Den har et enkelttrinnsblad som kutter gjennom en rekke materialer med letthet. Bladene er laget av rustfritt stål, noe som sikrer langvarig skarphet og holdbarhet. Bladene er også belagt med titan for å beskytte mot rust og korrosjon.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hold maten frisk og velsmakende med Ironsides 125002. Laget av rustfritt stål, er denne kniven perfekt for å kutte, kutte og kutte i terninger. Bladet er takket for bedre feste til mat og håndtaket er ergonomisk utformet for komfort. Kniven har til og med livstidsgaranti!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Denne saksen er et must for enhver husholdning. De er laget av rustfritt stål og er utstyrt med et behagelig grep i to-komponent materiale. Bladet er laget av høykvalitets rustfritt stål som garanterer holdbarhet. Saksen har en ergonomisk form og et langt, tynt, skarpt blad som gjør den perfekt for å skjære gjennom papir og tynne materialer som papp eller plast.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars PowerArc Heavy er en allround saks for å kutte grovere materialer som bølgepapp, tjærepapp, slanger og tau. Allroundsaksen har presist buede blader som endrer vinkelen mellom bladene for å gi deg mer enn dobbelt så mye kraft, spesielt gjennom det mest krevende materialet. Med en kraftig design og en livstidsgaranti er Fiskars PowerArc Heavy det beste valget for tungt bruk

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Si farvel til dagene med å bruke kjedelig saks som enten er for liten eller for stor! Fiskars' 1001539 er den perfekte allrounder, med en klippelengde på 95 mm. Denne universalsaksen har akkurat passe størrelse for både barn og voksne, og kan brukes til å kutte papir, papp, stoff og mer. Bladene er laget av slitesterkt rustfritt stål og vil holde seg skarpe i årevis.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Klipp rent gjennom ethvert materiale med disse førsteklasses saksene med en tagget skjærekant. Amplify er perfekt for en rekke krevende jobber takket være teknologien som forhindrer at den fester seg og rives i stykker.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars 1058094 er en universalsaks, designet for å dekke alle dine klippebehov. Denne slitesterke og stilige saksen er laget av resirkulert materiale og er det perfekte valget for den miljøbevisste forbrukeren. Fiskars 1058094 vil hjelpe deg å skjære trygt gjennom en rekke materialer, fra papir til stoff med letthet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Ironside 125000 er et tøft og slitesterkt verktøy som kan skjære gjennom de fleste materialer med sine rustfrie stålkjever. De ergonomiske håndtakene er laget av to-komponent materiale som er både slitesterkt og behagelig å bruke.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo