IR-termometer test: De 12 beste IR-termometerne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 12 IR-termometre. På denne siden presenterer vi de 12 beste IR-termometerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste ir-termometer per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste ir-termometer

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 12 IR-termometre og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste ir-termometer i nåtid.

Skal du kjøpe IR-termometer på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

IR267 er et type K infrarødt termometer med en rekkevidde på opptil 600°C. Den er perfekt for å måle overflatetemperaturen til gjenstander uten kontakt. Målingen tas ved å rette IR267 mot objektet og trykke på utløserknappen. Temperaturen vises på LCD-skjermen, og et pip høres når en avlesning tas.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Nå kan du måle temperaturen på hva som helst med vårt IR-termometer som måler temperaturer mellom -32° og 1050°C. Dette hendige verktøyet vil hjelpe deg med å finne eventuelle problemer med overoppheting eller kjøling i hjemmet, kontoret, industrimaskineri eller til og med kjøretøy. Det er også et must for kvalitetskontroll og brannforebygging.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fluke 62 MAX+ er et IR-termometer av profesjonell kvalitet som kan måle temperatur mellom -30 °C til 650 °C. Den er støv- og vannbestandig i henhold til IP54 og tåler et fall på 3 meter. Ergonomisk utformet, den kan klemmes på verktøybeltet eller belteholderen, eller til og med bæres på armen som en sau. Fluke 62 MAX+ har en stor skjerm med enkel

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Enten du er mekaniker, tekniker eller ingeniør, er Text 830-T1 din foretrukne IR-temperaturmåler for raske og nøyaktige avlesninger. 1-punkts lasersiktet gjør det enkelt å ta målinger fra alle vinkler og det bakgrunnsbelyste displayet er lett å lese i alle lysforhold. Med sin allsidige design kan den brukes på strømførende eller roterende deler for å måle overflatetemperaturen.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

STANLEYs STHT0-77365 er det perfekte verktøyet for enhver hjemmebruk eller profesjonell bruk. IR-termometeret kan måle et bredt spekter av temperaturer, fra -22 til 716 grader Fahrenheit, uten å måtte komme i kontakt med objektet. Den har en slitesterk konstruksjon og innebygd laserpeker for enkelhets skyld!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Med STANLEYs IR-termometer vil du kunne måle temperaturen på ethvert objekt uten å måtte berøre det. Den har en laserpeker for enkel målretting og en slitesterk konstruksjon for langvarig bruk. Dette er det perfekte verktøyet for oppussing av hjemmet, DIY-prosjekter og mer.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Laserliner Thermospot er et kompakt, lett og nøyaktig IR-termometer med berøringsfri målemetode. Det er det perfekte verktøyet for temperaturmålinger på vanskelig tilgjengelige steder. Med en IR-laser gir den en svært nøyaktig måling av overflatetemperaturer på sekunder.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fluke 561 IR-termometer er et infrarødt termometer som måler overflatetemperaturer uten behov for en stige for nøyaktige avlesninger. Dette er et must for enhver bransjeprofesjonell som trenger å måle temperaturer på vanskelig tilgjengelige steder, fra elektriske paneler til HVAC-systemer.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Text 810 er en temperaturmåler for luft- og overflatetemperaturmåling med IR-teknologi i ett og samme instrument. IR-måling skjer med 1-punkts laser for merking av målepunkter og 6:1 optikk. Et av instrumentene i PocketLine-serien som kjennetegnes ved sin lille størrelse, høye grad av nøyaktighet, og evnen til å måle både overflater og lufttemperaturer.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Med Text 830-T2 trenger du aldri å bekymre deg for nøyaktigheten av målingene dine igjen! Denne kontaktfrie og eksterne sensor IR temperaturmåleren er utstyrt med en 2-punkts laser som markerer øvre og nedre kant av målepunktet. Dette betyr at du vet nøyaktig hvilken overflate du måler på. Måleområdet er -30 til +400 °C, som er perfekt for en rekke forskjellige bruksområder.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan fungerer et IR-termometer

Et IR-termometer (Infrared thermometer) er en elektronisk enhet som kan måle temperaturen på overflater uten å måtte berøre dem direkte. IR-termometeret sender en stråle med infrarødt lys mot overflaten, og ved å måle mengden lys som reflekteres tilbake, kan termometeret bestemme temperaturen på overfladen.

IR-termometre er ofte veldig presise, men det er noen faktorer som kan påvirke nøyaktigheten av målingen. For eksempel kan luftfuktighet, lufttrykk og bevegelse påvirke målingen. Derfor er det viktig å lese instruksjonene og følge anbefalingene for bruk av et IR-termometer for å sikre at man får den mest nøyaktige målingen mulig.

IR-termometre kan brukes til en lang rekke formål, f.eks. å måle temperaturen på mat, elektronikk, motorer, bygninger osv. De er spesielt nyttige når man ikke kan eller vil berøre overflaten som skal måles.

Spørsmål og svar om IR-termmometere

Mange infrarød termometre har en nøyaktighet på +/- 1 grad Celsius eller bedre, men dette kan være høyere eller lavere avhengig av noen faktorer. Disse faktorene inkluderer type termometer, avstanden til måleobjektet, refleksjonen fra måleobjektet, omgivelsestemperaturen, og andre faktorer.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo