Platesaks test: De 12 beste platesaksene (mars 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 11 platesakser. På denne siden presenterer vi de 12 beste platesaksene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste platesaks per mars 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste platesaks

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 11 platesakser og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste platesaks i nåtid.

Leter du etter en saks som er komfortabel og enkel å bruke, men også en saks som kan skjære gjennom de hardeste materialene? Du har funnet den! Dewalts DWHT14675-0 Ergo Plate Shear er designet med redusert håndtaksomkrets, noe som betyr mindre muskelanstrengelse ved arbeid med harde materialer. Denne skjæren brukes tradisjonelt til å kutte aluminium, vinylbekledning, papp og lær.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Disse Stanley-saksene har en lengde på 250 mm og kommer med både høyre og venstre kniver. De er egnet for kutting av trådnett, lær, UPVC, aluminium og plast. De er også perfekte for å kutte kobber. Bladene er utskiftbare og saksen har et mykt håndtak for å gjøre dem enklere å bruke.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bessey Pro D216280BLSBSK saks er en høykvalitets, induksjonsherdet platesaks med sorte kniver og plastdyppede håndtak. Den 1,2 meter lange kuttekapasiteten i rustfritt stål og konsistensen av rette kutt og konturkutt til venstre gjør det til et godt valg for ditt neste prosjekt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukees nye metallsakser er en spillveksler for enhver metallprodusent, entreprenør eller sveiser. 48224510 er perfekt for å kutte metall opp til 10 gauge tykt. 48224530 er perfekt for å kutte metall opp til 18 gauge tykt. 48224520 er perfekt for å kutte metall opp til 24 gauge tykt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo