Rake test: De 12 beste rakene (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 19 raker. På denne siden presenterer vi de 12 beste rakene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste rake per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste rake

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 8 raker og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste rake i nåtid.

Plenrake er en hagepleierobot som vil gjøre hagearbeidet ditt enkelt. Det er en robotgressklipper som kan styres med en app på telefonen. Den lades automatisk opp og fortsetter der den slapp, så du trenger ikke å bekymre deg for bryet med å starte og stoppe den manuelt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars ergonomiske rive er det perfekte verktøyet for luking, planering og klargjøring av plantebed. Dens innovative design reduserer stress på rygg og armer mens du jobber.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars Ergonomic XL er den bredeste riven på markedet. Denne ergonomiske brede riven er laget av robust, fleksibelt og slitesterkt materiale som hindrer kvister og greiner i å feste seg til riven. Bladet er designet på en måte som gjør det enkelt å rydde opp løv, gressklipp og annet hageavfall.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars White Rake er en jordrive for bearbeiding av plantebed, utjevning av jord, fjerning og spredning. Den er slitesterk og har et herdet hode med 14 pinner for barbering av større områder.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Fiskars Classic 22 er en løvrive med 24 flate pinner, som er ideell for raking og rengjøring av plenen. Den har et bredt hode for å samle løv, kvister og gress. Den robuste stålkonstruksjonen sikrer holdbarhet og lang levetid.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Ironside Rose Rake er et vakkert verktøy av høy kvalitet som kan brukes til en rekke hageoppgaver. Den er perfekt for å lage rene, skarpe kutt på planter, og den er holdbar nok til å brukes i tunge situasjoner. Stålpinnene er skarpe og solide, og avslutningsryggen gjør den enkel å bruke uten å skade plantene.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

En hagerive er et grunnleggende hageverktøy som brukes til å jevne ut eller jevne ut overflaten på jord- og grønnsaksbed. Den brukes også til å samle blader og andre organiske materialer fra bakken. Fiskars QuikFit Rake 14 har et slitesterkt stålhode som har 14 herdede stifter av herdet stål.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo