Avstandsmåler test: De 12 beste avstandsmålerne (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 22 avstandsmålere. På denne siden presenterer vi de 12 beste avstandsmålerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste avstandsmåler per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste avstandsmåler

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 22 avstandsmålere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste avstandsmåler i nåtid.

Vil du måle avstanden mellom to punkter? Dette er det perfekte verktøyet for deg! STANLEY TLM50 er en laseravstandsmåler, med en rekkevidde på 0,15-15 meter. Med pek-og-klikk-teknologi og kun én knapp er den enkel å bruke.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Leter du etter en avstandsmåler som er enkel å bære og enkel å bruke? Se ikke lenger enn til Hultafors HDL 20. Den har en målerekkevidde på opptil 20 meter, noe som er mer enn nok for de fleste distanser du vil møte i hverdagen. Laserpekeren gjør det enkelt å måle avstander med nøyaktighet, og den er også kompakt og lett å håndtere.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee LDM 100 er en avstandsmåler for målinger opp til 100 meter med en nøyaktighet på ±1,5. Den er utstyrt med en stor og lettlest 3-linjers LCD-skjerm som har ekstra bakgrunnslys om nødvendig. Den kan brukes i alle typer miljø og kan enkelt settes opp for dine spesifikke behov.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Ironside 102253 er en kompakt og enkel avstandsmåler som måler lengder opp til 40 meter. Den har rød laserteknologi for nøyaktige målinger og kan brukes til en rekke oppgaver, inkludert oppmåling, nivellering, justering og mer. Den har en lettlest skjerm med bakgrunnsbelysning for bruk under dårlige lysforhold og drives av 2 AAA-batterier.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Ironside 102050 er en brukervennlig, nøyaktig og pålitelig avstandsmåler for enhver situasjon. Den kan måle avstanden mellom to punkter innenfor 0,2 til 40 meter med bare et knappetrykk, og den kan også beregne areal, volum og Pythagoras. 102050 har også en minnefunksjon som kan lagre opptil 20 verdier i bakgrunnen.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

DEWALT DWHT77100-XJ laseravstandsmåler er et verktøy som kan brukes til å beregne volum, areal og pythagorassett. Dens rekkevidde er 30 meter og den har en målenøyaktighet på +/- 1 mm. Denne laseravstandsmåleren har også en automatisk avstengingsfunksjon for batterisparing.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Har du noen gang ønsket at du hadde et ekstra sett med øyne for å hjelpe deg med å få jobben gjort? Det er det Ironsides 102252 avstandsmåler er til for. Det er et kompakt, robust verktøy med grønn laserteknologi som gjør det enkelt å måle lengde, areal, volum og vinkler. Laserpunktene er så lyse og synlige at du aldri vil miste dem av syne.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DW03050-XJ er en kraftig laseravstandsmåler med rekkevidde på opptil 50 meter som kan måle både lineært og areal. Dette produktet har en nøyaktighet på +/- 1,5 mm, slik at du kan være trygg på at målingene dine alltid er nøyaktige. Brukeren kan fortløpende velge mål for layoutarbeid og legge til eller trekke mål fra totalen. Med Dewalt DW03050-XJ trenger du aldri det

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Du kan aldri ha for mange verktøy! Dewalt DW055PL-XJ laseravstandsmåler er det perfekte tillegget til enhver verktøykasse. Du kan måle opptil 15 meter unna med nøyaktighet og presisjon. Den drives av et 3,7V litium-ion-batteri som gir 1000 målinger per lading, så den er perfekt for de lange jobbene der du ikke har tilgang til et uttak.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo