Høvel test: De 12 beste høvelene (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 4 høveler. På denne siden presenterer vi de 12 beste høvlene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste høvel per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste høvel

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 4 høveler og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste høvel i nåtid.

Dewalt DCP580NT høvler er det perfekte verktøyet for alle dine trebearbeidingsbehov. Med en kraftig børsteløs motor kan den levere opptil 15 000 rpm og presisjonsskjæring med en dybdejustering av spon på opptil 2 mm. Høvelen kommer også med en støvpose som reduserer behovet for opprydding og gjør det enkelt å jobbe i alle miljøer.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

HiKOKIs P18DSL høvler er det perfekte verktøyet for trearbeidere, håndverkere og gjør-det-selv-arbeidere. Dens lette og kompakte design gjør den enkel å håndtere og oppbevare. Den er også utstyrt med en motor med høy ytelse for et raskt, rent kutt. Den trinnløse spondybdejusteringen lar deg velge tykkelsen på kuttet fra 0,5 mm til 2 mm raskt og enkelt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Det har aldri vært enklere å oppnå den perfekte finishen med trebearbeidingsprosjektene dine! Milwaukees M18 BP-0 høvler er et 18V verktøy som gir 14 000 rpm og suveren overflatefinish. Rask og nøyaktig skjæring takket være trinnløs spondybdejustering opp til 2 mm.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo