Grovstøvsuger test: De 12 beste grovstøvsugerne (mai 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 36 grovstøvsugere. På denne siden presenterer vi de 12 beste grovstøvsugerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste grovstøvsuger per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste grovstøvsuger

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 36 grovstøvsugere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste grovstøvsuger i nåtid.

Skal du kjøpe grovstøvsuger på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Bosch DIY Advanced Vac 20 er den ultimate støvsugeren for hjemmet ditt. Den er kraftig, allsidig og perfekt for alle overflater. 20-volts litium-ion-batteriet gir opptil 30 minutters driftstid og lades opp på bare 3 timer. Støvsugeren er lett og lett å manøvrere, med et dreibart hode som gjør den perfekt for vanskelig tilgjengelige steder og trapper. Filteret med stor kapasitet fanger opp mer smuss og støv

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Kärcher WD 3 P er den perfekte støvsugeren for alle dine rengjøringsbehov. Med et strømforbruk på kun 1000 W er den kraftig og energieffektiv. Maskinen, sugeslangen og gulvmunnstykket med klikkkobling er perfekt tilpasset for best rengjøringsresultat på tørt, vått, fint eller grovt smuss. Den har også en smussbeholder med en kapasitet på 1,5 l og en automatisk poseskiftindikator til

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

La oss innse det: jobben din er tøff nok. Så hvorfor ikke gjøre det litt enklere for deg selv med Kärcher Professional NT? Det er en liten konstruksjonsstøvsuger med en stikkontakt som automatisk starter ditt elektriske verktøy, noe som gjør arbeidet ditt så mye mindre utmattende. Den veier veldig lite, så den er alltid lett å ha med seg, og den imponerer også med sin kraftige sugekraft og vannavstøtende design.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk AERO 21-01 PC er en kraftig, pålitelig og brukervennlig tørrstøvsuger som er perfekt for hjemmebruk. Den har en 20 liters beholder og er utstyrt med et halvautomatisk Push&Clean filterrensesystem. AERO 21-01 PC har også en blåsefunksjon som hjelper til med å fjerne støv, skitt og rusk fra tepper, møbler og gardiner.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk AERO 21-21 PC er en kraftig våt- og tørrstøvsuger som er designet for enkel bruk, med en beholderkapasitet på 20 liter, en sugeeffekt på 210 mbar og en luftstrøm på 3600 l/min. Denne støvsugeren er utstyrt med et strømuttak med automatisk start/stopp for tilkobling til strømnettet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan velge grovstøvsuger

Det finnes mange forskjellige typer grovstøvsugere å velge mellom, og det er viktig å velge en som passer til dine behov. Her er noen ting du bør vurdere når du velger en grovstøvsuger:

Bruksområde

Hva skal du bruke grovstøvsugeren til? Skal du suge opp støv, sagflis, skitt eller noe annet? Det finnes grovstøvsugere med spesialiserte filter og tilbehør for ulike materialer.

Størrelse

Hvor store områder skal du suge opp? Det finnes grovstøvsugere i forskjellige størrelser å velge mellom.

Effekt

Hvor mye kraft trenger du for å suge opp materialet du skal jobbe med? Det finnes grovstøvsugere med forskjellig effekt å velge mellom.

Vekt og håndtering

Hvor lett eller tung grovstøvsugeren skal være å håndtere, og hvilken form den skal ha, avhenger av dine behov. Noen grovstøvsugere er laget for å være mer håndterlige, mens andre er beregnet på å suge opp store mengder materiale på kort tid.

Pris

Grovstøvsugere varierer også i pris. Tenk gjennom hvor mye du vil og kan bruke, og velg en grovstøvsuger som passer til ditt budsjett.

Tillbehør

Det finnes også forskjellige typer tillbehør som kan være nyttige å ha til din grovstøvsuger, som forlengelsesrør og diverse munnskjøter. Tenk gjennom hva slags tillbehør du trenger, og velg en grovstøvsuger som har dette tilgjengelig.

Spørsmål og svar om grovstøvsugere

En grovstøvsuger er en type støvsuger som er spesielt designet for å suge opp store mengder grovstøv og skitt. De er ofte mer kraftfulle enn vanlige støvsugere, og de har en grov filtrering som gjør at de kan fange opp selv de minste partiklene. Grovstøvsugere er ofte brukt i industrielle miljøer eller andre steder der det er mye grovstøv, som for eksempel på byggeplasser eller i garasjer. De kan også være nyttige i hjemmet for å få fjernet skitt og støv fra f.eks. kjellere eller loft.

Det er mulig å støvsuge sand med en grovstøvsuger, men det kan være litt utfordrende. Sandpartiklene er ganske små, så det kan være vanskelig for en grovstøvsuger å fange opp alle partiklene. Det kan også være at sanden kan tette filteret i støvsugeren, noe som kan føre til at sugeevnen reduseres. Det er derfor lurt å bruke en grovstøvsuger med et filter som er så grovt som mulig, og det kan også være lurt å støvsuge i små sekvenser og tømme beholderen ofte for å unngå at filter og beholder tettes. Hvis du skal støvsuge mye sand, kan det også være lurt å vurdere å bruke en støvsuger med et filter som kan vaskes og gjenbrukes, slik at du slipper å kjøpe nye filter hele tiden.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo