Høytrykkspyler test: De 16 beste høytrykkspylerne (mars 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 21 høytrykkspylere. På denne siden presenterer vi de 16 beste høytrykkspylerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste høytrykkspyler per mars 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste høytrykkspyler

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 21 høytrykkspylere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste høytrykkspyler i nåtid.

Skal du kjøpe høytrykkspyler på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Bosch GHP 5-75 X er en kraftig og allsidig høytrykkspyler på 2600 W med et maksimalt trykk på 185 bar og maks. gjennomstrømning på 570 liter i timen. Utstyrt med messingpumpe og praktisk slangetrommel gir denne maskinen optimale rengjøringsresultater for enhver overflate. Den er utstyrt med en robust stålkropp, som gjør den slitesterk og langvarig i bruk.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk E 145.4-9 X-TRA er den perfekte høytrykksvaskeren for ditt hjem eller bedrift. Med en kraftig, men likevel lydløs induksjonsmotor, er denne vaskemaskinen det perfekte valget for alle som trenger å rengjøre hjemmet eller bedriften med jevne mellomrom. Nilfisk E 145.4-9 X-TRA har et maks vannvolum på 500 liter i minuttet og kan rengjøre kl.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk D-PG 140.4-9 er en høytrykksspyler som takler vanlige eller store rengjøringsoppgaver. Høytrykkspyleren har et pumpetrykk på maks. 140 bar og et vannvolum på opptil 550 l/t. Syv forskjellige trykknivåer og PowerGrip™ manuell trykkregulering gir kontroll mens den robuste designen sikrer pålitelighet og holdbarhet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Du har vasket feil hele denne tiden! Det er på tide å få ryddet eller rydde godt. Slipp kjemikaliene for alltid med Karcher Professional HD. Vår kompakte høytrykkspyler har alt du trenger for profesjonell rengjøring i hjemmet ditt, holder orden med både slangeholderen og sprøytepistolholderen vår, og ser bra ut mens du gjør det.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch DIY Easy Aquatak er den perfekte partneren for dine husarbeid. Det er en høytrykksspyler som rengjør overflater med letthet. 360°-munnstykket lar deg enkelt nå vanskelig tilgjengelige steder. Den er enkel å bruke, og den er kraftig nok til å fjerne skitt og skitt fra alle overflater i hjemmet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

En høytrykksspyler som er enkel å bruke og oppbevare? Ja takk. Denne Bosch DIY Easy Aquatak er en kompakt høytrykkspyler som er enkel å betjene og oppbevare. Den er perfekt for å vaske bilen, rengjøre terrassen eller andre utendørsoppgaver du må takle. Den kommer også med en lang slange og et sammenleggbart håndtak for enkel oppbevaring.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs DIY Advanced er en høytrykksspyler som takler det tøffeste smuss. Den har en serie med dyser og en 140 bar pumpe for å gi allsidig rengjøring. Denne modellen er perfekt for både profesjonell og gjør-det-selv-bruk med sin lange slange og et bredt utvalg av tilbehør. Bosch DIY Advanced vil få bilen, båten eller terrassen din til å se ut som ny på kort tid!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch DIY Universal er en allsidig og kraftig støvsuger som er designet for å rengjøre enhver overflate i hjemmet ditt. Du kan bruke den til støvsuging, våtmopping og til og med støvtørking. Støvsugeren har en kraftig motor som gir nok sug til å rydde opp i alt smuss i hjemmet ditt. Den har en støvpose med stor kapasitet som du kan bruke i opptil 10 timers rengjøring.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Du vet at du trenger en høytrykksspyler som kan håndtere de tøffeste jobbene. Karcher Professional HD er opp til oppgaven. Den er kraftig, enkel å bruke og alltid klar til handling. Med denne høytrykksspyleren kan du enkelt rengjøre bilen eller takle andre rengjøringsoppgaver utendørs.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Karcher Professional HDS er det perfekte produktet for de som ønsker å gjøre livet enklere. Den har en oppreist, kompakt design med ergonomisk utformet håndtak og hjul for enkel bevegelse. Med sitt innovative design er Karcher Professional HDS det perfekte produktet for de som ønsker å gjøre livet enklere.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch GHP 5-13 C er en kraftig, kompakt høytrykksspyler som rengjør alt fra biler til uteplasser på få minutter. Den kraftige motoren og høytrykkspumpen kan generere opptil 140 bar trykk og 520 l/t vannstrøm. Den slitesterke konstruksjonen er laget for tung bruk og inkluderer en lang 8 m slange.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Med Nilfisk MC 2C-120/520 XT får du en kompakt kaldtvannsvasker designet for lavintensiv daglig bruk for rutineoppgaver. Den har en god renseeffekt og profesjonelt spyleutstyr som er enkelt å lagre og manøvrere rundt. Med denne maskinen vil du kunne rengjøre hjemmet ditt bedre enn noen gang før.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Nilfisk CORE 125-5 er den perfekte rengjøringsmaskinen for enhver jobb. Den har en høytrykkspumpe som kan rense alt fra myke og følsomme overflater til å fjerne inngrodd smuss. Det er en praktisk og allsidig maskin med en metallpumpe med lang levetid som gir kraften til å gjøre jobben og gjør den godt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan velge høytrykksspyler

Det finnes mange forskjellige typer høytrykksspylere å velge mellom, og det er viktig å velge en som passer til dine behov. Her er noen ting du bør vurdere når du velger en høytrykksspyler:

Bruksområde

Hva skal du bruke høytrykksspyleren til? Skal du spyle av bilen, huset, terrassen eller noe annet? Det finnes høytrykksspylere med spesialiserte dyser og tilbehør for ulike formål.

Størrelse

Hvor store områder skal du spyle av? Det finnes høytrykksspylere i forskjellige størrelser å velge mellom.

Effekt

Hvor mye trykk trenger du for å spyle av materialet du skal jobbe med? Det finnes høytrykksspylere med forskjellig effekt å velge mellom.

Vekt og håndtering

Hvor lett eller tung høytrykksspyleren skal være å håndtere, og hvilken form den skal ha, avhenger av dine behov. Noen høytrykksspylere er laget for å være mer håndterlige, mens andre er beregnet på å spyle av store overflater på kort tid.

Pris

Høytrykksspylere varierer også i pris. Tenk gjennom hvor mye du vil og kan bruke, og velg en høytrykksspyler som passer til ditt budsjett.

Tillbehør

Det finnes også forskjellige typer tillbehør som kan være nyttige å ha til din høytrykksspyler, som forlengelsesrør og diverse dyser. Tenk gjennom hva slags tillbehør du trenger, og velg en høytrykksspyler som har dette tilgjengelig.

Spørsmål og svar om høytrykkkspylere

Det avhenger av hva du skal bruke høytrykkspyleren til. Hvis du skal rengjøre ting som for eksempel en bil, et terrassegulv eller en vegg, vil du trolig trenge en høytrykkspyler med en høyere trykkstyrke. Høytrykkspylere som er beregnet for slike formål, har vanligvis en trykkstyrke på mellom 100 og 250 bar. Hvis du derimot skal rengjøre ting som for eksempel et par sko eller en terrassemøbel, vil du trolig kunne bruke en høytrykkspyler med lavere trykkstyrke. Høytrykkspylere som er beregnet for slike formål, har vanligvis en trykkstyrke på mellom 40 og 90 bar.

Det er også viktig å huske på at høytrykkspylere har en begrenset mengde vann som kan føres gjennom dem per minutt. Dette kalles vannmengden, og den kan variere fra en høytrykkspyler til en annen. Jo høyere vannmengde en høytrykkspyler har, jo mer effektiv vil den være til å rengjøre store flater raskt. Hvis du skal rengjøre store flater, kan det derfor være lurt å velge en høytrykkspyler med høy vannmengde.

Det er mulig å vaske huset ditt med en høytrykkspyler, men det kan være lurt å være litt forsiktig. Høytrykkspylere kan være kraftfulle verktøy, og de kan skade deler av huset ditt hvis de brukes feil. Det er derfor viktig å sørge for at du bruker en høytrykkspyler med riktig trykkstyrke for formålet, og at du holder den på en avstand på minst 30 cm fra overflaten du vasker. Det kan også være lurt å starte med en lavere trykkstyrke og øke den gradvis for å se hvordan huset ditt tåler det.

Det er også viktig å huske på at høytrykkspylere kan fjerne maling og andre overflatebehandlinger fra huset ditt, så det kan være lurt å være spesielt forsiktig når du vasker områder med maling eller andre behandlinger. Det kan også være lurt å teste høytrykkspyleren på en mindre, ubetydelig del av huset først for å se hvordan det tåler vaskingen.

Det er vanligvis ikke et problem å la en høytrykkspyler stå ute, så lenge den er beskyttet mot direkte sollys og regn. Mange høytrykkspylere er laget av materialer som tåler å stå ute, slik som plast eller aluminium, så det bør ikke være noe problem å la en høytrykkspyler stå ute i normale værforhold. Det kan imidlertid være lurt å dekke til høytrykkspyleren eller å plassere den under et tak når den ikke er i bruk for å beskytte den mot skader. Det kan også være lurt å tømme vannet fra høytrykkspyleren og å dekke til kontaktene når den ikke er i bruk for å unngå at den blir skadet av fuktighet.

Prisen på en høytrykkspyler kan variere avhengig av en rekke faktorer, slik som størrelse, kapasitet, trykkstyrke og mer. Du kan finne høytrykkspylere til salgs for alt fra 2000 kroner til 25000 kroner, avhengig av hva du ser etter.

Høytrykkspylere med lavere trykkstyrke og enklere funksjoner vil vanligvis være billigere enn høytrykkspylere med høyere trykkstyrke og mer avanserte funksjoner. Det kan også være at høytrykkspylere som kommer fra mer kjente merkevarer, vil ha en høyere pris enn høytrykkspylere fra mindre kjente merkevarer.

Det kan være lurt å sammenligne priser fra ulike selgere for å finne den beste prisen på en høytrykkspyler som passer dine behov. Du kan også vurdere å kjøpe en brukt høytrykkspyler hvis du ønsker å spare penger, men det kan være lurt å undersøke tilstanden på den brukte høytrykkspyleren nøye før du kjøper den for å sikre at den fortsatt er i god form.

Det er mulig å bruke en høytrykkspyler til å rengjøre bilen din, men det kan være lurt å være litt forsiktig. Høytrykkspylere kan være kraftfulle verktøy, og de kan skade deler av bilen din hvis de brukes feil. Det er derfor viktig å sørge for at du bruker en høytrykkspyler med riktig trykkstyrke for formålet, og at du holder den på en avstand på minst 30 cm fra overflaten du vasker. Det kan også være lurt å starte med en lavere trykkstyrke og øke den gradvis for å se hvordan bilen din tåler det.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo