Bassengpumpe test: De 3 beste alternativene (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 2 bassengpumper. På denne siden presenterer vi de 5  beste bassengpumpene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste bassengpumpe per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste bassengpumpe

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 2 bassengpumper og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste bassengpumpe i nåtid.

KMP Smart 16/75 er en høyeffektiv inverterstyrt bassengvarmepumpe med innebygd Wi-Fi-styring og det klimasmarte kuldemediet R32. Den er designet slik at den enkelt kan installeres i alle skandinaviske klimaer, og er elegant designet. Pumpen er tilpasset det skandinaviske klimaet, og reduserer påvirkningen på drivhuseffekten.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

KMP Penguin er en plug and play varmepumpe for mindre bassenger eller boblebad. Den skiller seg ut med sitt design og blir ikke bare en maskin for å forlenge badesesongen i hagen, men også en del av hagedesignet. KMP Penguin er designet for å være enkel å installere og bruke, samtidig som den gir deg utmerket energieffektivitet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo