Byggradio test: De 12 beste Byggradioene (juli 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 8 byggradioer. På denne siden presenterer vi de 12 beste byggradioene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste byggradio per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste byggradio

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 8 byggradioer og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste byggradio i nåtid.

Ironside 100004 er den perfekte Bluetooth-høyttaleren for et liv på farten. Den er kompakt, lett og har et innebygd oppladbart batteri med lang levetid. Den er også støtsikker, støv- og vanntett. Denne høyttaleren vil være med deg uansett hvor du går - fra stranden til bassenget til ditt neste eventyr!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Med sitt 18 V-batteri er Bosch GPB 18V-2 C den perfekte løsningen for alle arbeidsplasser. Radioen har to høyttalere på til sammen 15 W, som gir en fantastisk lyd. De ekstra passive basselementene gir økt bassrespons. Denne bærbare og fleksible enheten kan brukes via Bluetooth for å nyte musikk og lyd på alle arbeidsplasser.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

HiKOKI UR18DSDL Radio med er en radio som kan brukes på byggeplassen. Den har en Bluetooth-funksjon for å streame musikk trådløst fra smarttelefonen eller nettbrettet. Den har også lagringsplass, to høyttalere, opplyst LCD-skjerm, klokke, alarm og USB-port for lading av mobiltelefoner. Den har en AUX-port for tilkobling til eksterne høyttalere.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo