Borejigg test: De 10 beste borejiggene (mars 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 7 borejigger. På denne siden presenterer vi de 10 beste borejiggene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste borejigg per mars 2024 i følge forbrukeren.

# Produkt
1 Kreg KPHJ520PRO-INT Borejigg - Testens soleklare vinner!
2 Kreg R3-INT Borejigg - En god nummer to
3 Kreg KPHJ720-INT Borejigg

Slik kårer vi beste borejigg

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 7 borejigger og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste borejigg i nåtid.

Skal du kjøpe borejigg på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Kreg Pocket-Hole Jig 520PRO er en allsidig jigg fra Kreg med funksjoner for ulike prosjektkonstruksjonsbehov. VersaGrip gjør spenningen intuitiv - trykk på håndtaket til materialet sitter godt fast. PRO-modellen har en boreguide for boring av lommehull i alle posisjoner, og inkluderer 2 års garanti.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Kregs R3-INT Borejigg er det perfekte verktøyet for enhver trearbeider. Denne allsidige jiggen er i stand til å skjøte materialer fra 12 til 38 mm i tykkelse. Den kan brukes til både kant-til-kant og ansikt til ansikt skjøter, og kan justeres til alle vinkler. R3-INT kommer med en 3 mm bor, men den kan også brukes med en 5 mm eller

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Kreg Pocket-Hole Jig 720 er den mest effektive måten å bygge et skap på. Ikke mer måling og merking. Ikke flere bore hull på feil sted. Klem materialet med Automaxx, som automatisk tilpasser seg materialtykkelsen, for materialer fra 13 mm til 38 mm i tykkelse. Kreg Pocket-Hole Jig 720 er et perfekt tillegg til enhver verktøykasse.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Kreg Pocket-Hole Jig 720PRO er en brukervennlig, allsidig jigg for et bredt spekter av prosjekter. Den er perfekt for plater og paneler, og kan brukes med Automaxx for å klemme materialer fra 13 mm til 38 mm i tykkelse. Dette settet inneholder alt du trenger for å komme i gang: Kreg Pocket-Hole Jig 720PRO, Automaxx klemsystem, bor.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch 2607000549 er den perfekte løsningen for boring av plugghull i tre, plast og metall. Bosch 2607000549 er utstyrt med en selvsentrerende chuck og en borkrone. Bosch 2607000549 har en bordybde på 10 mm, med en borekronediameter på 3 mm.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Kreg KPHJ310 er en borejigg for materialer med en tykkelse på 13 mm til 38 mm. Borejiggen har justerbare stoppere for boring opp til henholdsvis 13 mm, 19 mm og 38 mm. Den har en høykvalitets, herdet stålbor med et 1/4" skaft og en diameter på 8 mm og inkluderer også to dybdemålere.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Et må-ha-verktøy for verkstedet, Kregs KPHJ320 er en borejigg for materialer med en tykkelse på 13 mm til 38 mm. Borejiggen har justerbare stoppere for boring opp til henholdsvis 13 mm, 19 mm og 38 mm. Settet inkluderer en boreguide, borestoppkrage, fire sekskantskruer og to skiver. Settet er designet for bruk med en batteridrevet drill og har en ikke

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan velge borejigg?

Det er en rekke ting du kan vurdere når du skal velge borejigg:

Borre- og skruetype

Det er viktig å vurdere hvilke typer borrer og skruer du skal bruke borejiggen til, slik at du velger en som passer dine behov. Det finnes borejigger for ulike typer borrer og skruer, slik som standardborre, treborre og metallborre.

Motor

Det er viktig å vurdere hvilken motor borejiggen har, da dette påvirker hvor kraftig den er. Det kan være lurt å velge en borejigg med høyere motor hvis du skal bruke den til å bore i harde materialer.

Vekt

Hvis du skal bruke borejiggen mye, kan det være lurt å velge en som er lett og enkel å holde. Dette gjør at du kan jobbe lenger uten å bli sliten.

Pris

Prisen på borejigger kan variere mye, så det kan være lurt å vurdere hva du vil bruke borejiggen til og hvor mye du vil bruke den før du bestemmer deg for hvilken borejigg du skal kjøpe.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo