Vinkemåler test: De 12 beste vinkelmålerne (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 6 vinkelmålere. På denne siden presenterer vi de 12 beste vinkelmålerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste vinkemåler per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste vinkemåler

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 6 vinkelmålere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste vinkemåler i nåtid.

En gradskive er en enhet som måler vinkler. Den brukes i geometri og trigonometri for å måle størrelsen på vinkelen mellom to linjer. CMT DAG-001 Gradskive er en digital gradskive som kan måle vinkler fra ±180 grader med en nøyaktighet på 0,1°. Den har en lett, kompakt og bærbar design som gjør den lett å bære rundt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Starrett 505A-7 gradskive er et must for enhver snekker eller trearbeider. Denne vinkelmåleren har to skalaer og piler som brukes til å stille inn vinkelen på en gjæringssag før kapping. Den røde skalaen og pilen indikerer hvordan vinkelen på gjæringssagen skal stilles inn før kapping. Den svarte skalaen og pilen indikerer hvordan en skal kuttes

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Tormek WM-200 er det perfekte verktøyet for å slipe alle typer blad. Den lar deg stille inn jiggen før sliping og den kan også brukes til å måle eggvinkelen til et verktøy. Systemet leveres med en rekke tilbehør, som en honestein, vannstein, en slipestein med mer.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Du vet hvor frustrerende det er å måle vinkler. Vel, nå trenger du ikke! iGaging 35-2268 er den mest presise, praktiske og brukervennlige vinkelmåleren du noen gang kommer til å eie. Den er digital og magnetisk, så den holder seg til alt metall. Og med det oppladbare batteriet trenger du aldri å søke etter et strømuttak igjen!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Swansons EU202 25 cm gradskiver er perfekte for markering og måling av vinkler. Den matte finishen og to forskjellige måleskalaer gjør disse gradskivene enkle å bruke. Disse er et must for enhver snekker eller trearbeider.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Prøver du å måle vinkler på en flat overflate? Det er en smerte. Med Bosch GAM 220 MF kan du enkelt måle vinkler på alle overflater. Bare strekk ut armen og les av vinkelen på et digitalt display. Fort og lett!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo