Borhammer test: De 16 beste borhammerne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 23 borhammere. På denne siden presenterer vi de 16 beste borhammerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste borhammer per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste borhammer

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 23 borhammere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste borhammer i nåtid.

Skal du kjøpe borhammer på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Bosch GBH 18V-21 - det perfekte verktøyet for alle dine behov for boring, meisling og hammerboring! GBH 18V-21 er en batteridrevet hammerbor med børsteløs motor og 3 posisjoner for hammerboring, boring og meisling. Med en LED-lampe for å lyse opp arbeidsområdet, rotasjonskontrollclutch og variabel hastighet for å matche riktig hastighet til oppgaven din og Vario Lock for

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee har vært et pålitelig og pålitelig navn innen elektroverktøy i over 100 år. M18 BH-0 er en 18V hammerbor som er designet for å være kompakt, lett og kraftig. Den har en slagfasthet på 1,2 J og en borekapasitet i betong på 16 mm. Flott for små jobber rundt huset eller arbeidsplassen.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCH133M1 er en kraftig og slitesterk borhammer. Med sitt 18V batteri kan den bore gjennom betong opp til 26 mm i diameter. Den har en slagstyrke på 2,6J, og kan nå opptil 5680 slag/min. SDS-Plus-festet gjør det enkelt å bore hull i murmaterialer og vegger, samt en rekke andre materialer.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch GBH 18V-26 er en kraftig batteridrevet borhammer med børsteløs EC-motor. 2,6J slagstyrken og 890 rpm maks slagkraft gir deg kraften til å bore gjennom ethvert materiale. SDS-Plus-festet lar deg bore i betong, murstein og stein. Den er perfekt for byggejobber eller oppussingsprosjekter.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

HiKOKI DH18DPA er en kompakt og lett borhammer med en kraftig 18V motor. Denne lette og kompakte designen er perfekt for arbeid på trange steder og vil gjøre boreoppgavene dine enklere. Drillen har en høyeffektiv børsteløs motor som gir den lengre levetid, lavere vekt og høyere dreiemoment. Den har også et mykt grep for komfortabel håndtering.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee M12 CH-402C er en kraftig, kompakt drill som er perfekt for alle dine borebehov. Med 50Nm dreiemoment, 900 rpm og 6200 slag i minuttet, vil du kunne håndtere enhver jobb som måtte komme. Med en nøkkelløs chuck og en 1/4 tommers chuck er det enkelt å bytte mellom bits. Milwaukee M12 CH-402C er det perfekte tillegget til din

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCH172N-XJ er den perfekte drillen for enhver entreprenør. Den har en børsteløs motor som gir maksimal effektivitet og holdbarhet. Boret har et høyt dreiemoment på 300 in-lb, som er nok til å kjøre gjennom betong, murstein og mørtel med letthet. Den har også en variabel hastighetsutløser som varierer fra 0 til 550 RPM, slik at du kan finne den perfekte hastigheten for prosjektet ditt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalts 54V hammerbor er et flott verktøy for både gjør-det-selv-arbeidere og profesjonelle. Med sitt SDS-Plus-feste kan den bore betong opptil 30 mm. Denne borhammeren har en slagstyrke på 3,5J og opptil 4480 slag/min. Den er utstyrt med et LED-arbeidslys som lyser opp boreflaten, noe som gjør det lettere å se hva du jobber med. Og med sin erg

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Med Milwaukee M12 CH-0C får du en 12V borhammer med SDS-Plus-feste i kompakt design. Den har en slagstyrke på 1,1J, borekapasitet i betong på 13 mm og to moduser for boring med eller uten slag. Drillen har en 3-trinns girkasse og har et lettlest LED-lys som forblir på mens den er i bruk. Den er perfekt for elektrikere, pl

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee M18 BH-402C er det perfekte verktøyet for enhver jobb, enten det er hamring, boring eller skruing. Denne kompakte designen betyr at du enkelt kan bære den rundt på arbeidsplassen. Dens slagstyrke på 1,2 J og en borekapasitet i betong på 16 mm betyr at du kan få jobben gjort effektivt og raskt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCH274P2T er en kraftig og lett borhammer som kan bore opptil 24 mm betong med SDS-Plus-feste. Den har også en slagstyrke på 2,1 J og kan levere opptil 4600 slag/minutt for rask boring. Dewalt DCH274P2T er en slitesterk borhammer av høy kvalitet som er perfekt for enhver type konstruksjon.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs Uneo er en lett, kraftig borhammer med et litium-ion-batteri. Det er det perfekte verktøyet for entreprenører og gjør-det-selv-arbeidere som trenger å bore i murstein, betong og stein. Boren inkluderer også et innebygd LED-lys for å lyse opp mørke rom.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan fungerer en borhammer

En borhammer er et verktøy som brukes til å bore hull i vegger, tre og andre harde materialer. Den fungerer ved å slå en roterende spiss mot materialet som skal bore hull i, samtidig som den gir en roterende bevegelse til spissen. På denne måten kan borhammeren både bore og slå inn skruer og spiker. Borhammeren har også en justerbar kraftinnstilling, slik at du kan velge hvor hardt den skal slå mot materialet.

Spørsmål og svar om borhammmere

For å bruke en borhammer, følg disse trinnene:

 1. Les bruksanvisningen nøye, og sørg for at du forstår hvordan verktøyet fungerer.
 2. Velg riktig bor for det materialet du skal bore i. Borhammere kan bruke ulike typer bor, som for eksempel SDS-borer eller vanlige bor.
 3. Sett på vernebriller og ørepropper, og start verktøyet.
 4. Plasser spissen av boren på det stedet du vil bore, og trykk den mot materialet.
 5. Begynn å bore, og beveg verktøyet i en jevn bevegelse. Pass på å holde verktøyet i kontakt med materialet hele tiden.
 • Slagdrill og borhammer er to ulike typer verktøy som brukes til å bore hull i harde materialer, som treverk, murverk og betong. Det finnes imidlertid noen forskjeller mellom disse verktøyene:
 • Driften: Slagdrill bruker en hammerdrift for å bore hull, mens borhammer bruker en roterende bor som roterer med høy hastighet. Dette gjør at slagdrill er mer egnet for å bore i murverk og betong, mens borhammer er mer egnet for å bore i treverk.
 • Bor: Slagdrill kan bruke ulike typer bor, som for eksempel SDS-borer eller vanlige bor. Borhammer kan også bruke ulike typer bor, men den er ofte kompatibel med spesielle bor som kalles SDS-borer.
 • Ytelse: Slagdrill har ofte en høyere ytelse enn borhammer, da den har mer kraft og kan bore i hardere materialer. Borhammer har derimot ofte en mer presis og jevnere boreprosess, da den bruker en roterende bor.
 • Størrelse og vekt: Slagdrill er ofte større og tyngre enn borhammer

For å bore i stein, er det best å bruke et verktøy som har en hammerdrift, som for eksempel en slagdrill. Slagdrill bruker en hammermekanisme som gir den ekstra kraft, og gjør at den kan bore i hardere materialer enn en vanlig bor.

For å bore i stein, følg disse trinnene:

 1. Velg riktig bor for steinen. Det finnes spesielle bor for stein, som ofte er laget av hardmetall eller diamant. Disse borrene er dyrere enn vanlige bor, men de holder seg skarpere og kan bore i hardere materialer.
 2. Sett på vernebriller og ørepropper, og start slagdrillen.
 3. Plasser spissen av boren på det stedet du vil bore, og trykk den mot steinen.
 4. Begynn å bore, og beveg verktøyet i en jevn bevegelse. Pass på å holde verktøyet i kontakt med steinen hele tiden.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo