Eksentersliper test: De 8 beste eksentersliperne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 5 eksenterslipere. På denne siden presenterer vi de 8 beste eksentersliperne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste eksentersliper per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste eksentersliper

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 5 eksenterslipere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste eksentersliper i nåtid.

Skal du kjøpe eksentersliper på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Milwaukee M18 BOS125-502B er en kraftig, men likevel lett banesliper som er perfekt for sliping og etterbehandling av tregulv. Med 14 000-24 000 svingninger per minutt kan slipemaskinen raskt fjerne materiale for å få gulvet ditt til å se ut som nytt. 125 mm slipeplaten er flott for større jobber og avsugsadapteren samler opp støv slik at du ikke trenger å bekymre deg for det

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs GEX 18V-125 er det perfekte verktøyet for enhver entreprenør som trenger å få jobben gjort raskt, men uten å ofre kvaliteten. Kvernens børsteløse motor og Bosch Professional 18 V-system gir lengre levetid, mens dens eksentriske design gir eksepsjonell balanse og god ergonomi i grepet, som gir optimal verktøykontroll.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs nye bane tilbyr et nivå av presisjon og kontroll som aldri før er sett i gjør-det-selv-markedet. Bruk den til å pusse, polere og slipe med letthet. Den patenterte baneteknologien lar deg jobbe med mer hastighet og effektivitet enn noen gang før. Med sin trådløse design vil du kunne jobbe med prosjektet ditt fra hvor som helst i rommet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan fungerer en eksentersliper

En eksentersliper er et elektrisk verktøy som brukes til å slipe eller polere overflater. Det er spesielt nyttig for å få jevne og glatte overflater på treverk og andre materialer. Eksentersliperen har en roterende skive eller belt som er dekket med slipemiddel, og denne skiven eller beltet beveger seg frem og tilbake over overflaten som skal slipes. Skiven eller beltet roterer med høy hastighet og beveger seg i en eksentrisk (elliptisk) bevegelse, noe som gir en jevn og glatt finish. Eksentersliperen kan også brukes til å fjerne riper og ujevnheter fra overflater, og den kan justeres for å produsere overflater med ulike grader av finhet. Eksentersliperen er kraftigere og mer effektiv enn en vanlig plansliper, og den kan brukes på materialer som er vanskeligere å jobbe med.

Spørsmål og svar om eksenterslipere

Prisen for å leie en gulvsliper kan variere mye, avhengig av hvor du leier den, hvilken type gulvsliper du leier, hvor lenge du leier den, og andre faktorer. Generelt sett kan du forvente å betale mellom 500 og 1000 kroner per dag for å leie en gulvsliper, men dette kan være høyere eller lavere avhengig av faktorene nevnt ovenfor.

Prisen for å slipe et gulv kan variere mye, avhengig av størrelsen på gulvet, tilstanden på gulvet, materialet gulvet er laget av, hvilken type slipeverktøy som brukes, og hvilken type behandling gulvet skal få etterpå. Generelt sett kan du forvente å betale mellom 50 og 200 kroner per kvadratmeter for å slipe et gulv, men dette kan være høyere eller lavere avhengig av faktorene nevnt ovenfor.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo