Plansliper test: De 6 beste plansliperne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 4 planslipere. På denne siden presenterer vi de 6 beste plansliperne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste plansliper per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste plansliper

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 4 planslipere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste plansliper i nåtid.

Skal du kjøpe plansliper på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Dewalt DCW200N-XJ er den perfekte maskinen for dine trebearbeidingsbehov. XR-ytelsen og kraften lar deg fullføre alle oppgaver med letthet. Denne høvelen har 7 forskjellige hastigheter og en variabel hastighetsbryter, slik at du kan finne den perfekte hastigheten for enhver jobb. Den er også lett og kompakt, slik at du kan ta den med deg dit du skal!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCW200NT-XJ er en 18 V-høvel med XR-ytelse og kraften og kjøretiden som kreves for alle oppgaver. Høvelen er variabel med 7 forskjellige hastigheter fra 8000-13500 o/min. Den har en hastighet uten belastning på 8000 rpm, noe som gir en jevn finish på både hardtre og mykt tre. Veden kan mates i opptil 3/32" tykkelse, noe som er flott

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs GSS 18V-10 er det ideelle valget for alle som trenger et lett og kraftig oscillerende verktøy for gipsplater. Den trådløse designen gir frihet til å jobbe i alle posisjoner, og det oscillerende hodet med 10 mm slaglengde gir stor skjærekapasitet. Dette verktøyet er perfekt for pussere, flisleggere, snekkere og gjør-det-selv-entusiaster.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan fungerer en plansliper

En plansliper er et verktøy som brukes til å slipe eller polere overflater. Det er spesielt nyttig for å få jevne og glatte overflater på treverk og andre materialer. Plansliperen har en roterende skive eller belt som er dekket med slipemiddel, og denne skiven eller beltet beveger seg frem og tilbake over overflaten som skal slipes. Når slipemiddelet på skiven eller beltet beveger seg over overflaten, fjerner det materiale fra overflaten og gir den en jevn og glatt finish. Plansliperen kan også brukes til å fjerne riper og ujevnheter fra overflater, og den kan justeres for å produsere overflater med ulike grader av finhet. Plansliperen kan være elektrisk drevet, eller den kan være drevet av en manuell håndkraft.

Spørsmål og svar om planslipere

En plansliper er et verktøy som brukes til å jevne ut og glatte ut treverk og andre materialer. Den roterer frem og tilbake over materialet, og kan brukes til å fjerne skjolder, ujevnheter og andre feil i materialet. Plansliperne kan også brukes til å lage spesielle finisher på materialet, for eksempel for å lage en riflet overflate eller en spesiell struktur.

Plansliperne er ofte brukt av håndverkere, møbelsnekkere og industriarbeidere, og er nyttige verktøy for å gi treverk og andre materialer en jevn og fin overflate. Det finnes mange ulike typer plansliper, med ulike kapasiteter og funksjoner, så du kan velge den som passer best for det du skal slipe.

For å bruke en eksentersliper, følg disse trinnene:

 1. Les bruksanvisningen nøye, og sørg for at du forstår hvordan verktøyet fungerer.
 2. Sjekk at sagbladet er montert riktig, og at de er i god stand.
 3. Slå på verktøyet, og sørg for at det er sikkert festet til et stabilt underlag.
 4. Hold verktøyet med begge hendene, og trykk det mot materialet du skal slipe.
 5. Beveg verktøyet i en jevn bevegelse, og sørg for å holde det i kontakt med materialet hele tiden.

En multisliper er et verktøy som brukes til å slipe og polere treverk og andre materialer. Den har et roterende hode som roterer med høy hastighet, og kan brukes til å fjerne skjolder, ujevnheter og andre feil i materialet. Multislipere er ofte brukt av håndverkere, møbelsnekkere og industriarbeidere, og er nyttige verktøy for å gi treverk og andre materialer en jevn og fin overflate.

Multislipere er ofte litt mindre og lettere enn andre slipemaskiner, og kan derfor være enklere å håndtere og ta med seg på jobb. De er også ofte mer allsidige enn andre slipemaskiner, da de kan brukes til å slipe ulike materialer, inkludert tre, metall og plast.

For å slipe et terrassegulv, følg disse trinnene:

 1. Rengjør terrassegulvet grundig, og fjern eventuelle løse biter og skitt.
 2. Bruk en hammer og spikerfjerner til å fjerne eventuelle spiker eller negler som stikker opp fra gulvet.
 3. Bruk en kost til å fjerne eventuelle ujevnheter i gulvet.
 4. Sett på vernebriller og ørepropper, og start slipemaskinen.
 5. Begynn å slipe gulvet, og beveg slipemaskinen i jevne, kryssende bevegelser. Pass på å slipe hele gulvet, og ikke bare deler av det.
 6. Når du er ferdig, slå av slipemaskinen og tørk av gulvet med en fuktig klut.

La gulvet tørke ordentlig før du begynner å legg på lakk eller annen behandling.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo