Bormaskin test: De 16 beste Bormaskinene (juli 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 5 bormaskiner. På denne siden presenterer vi de 16 beste bormaskinene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste bormaskin per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste bormaskin

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 5 bormaskiner og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste bormaskin i nåtid.

Skal du kjøpe bormaskin på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Dewalt DCD740NT-XJ er en kompakt 18 V XR Li-Ion vinkelbor med to hastigheter og reversibel funksjon. Vinkelboret har en kompakt 10 mm enkelt-rings hurtigchuck med spindellås for raskt og enkelt enhånds bitskift. Den har en kraftig børsteløs motor som leverer 0 til 350 RPM og 0 til 2000 IPM, noe som betyr at den borer raskere og mer effektivt enn ledningsbor.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee C12 RAD-202B er det perfekte verktøyet for boring på trange steder. Med 90 graders vinkelhode kan du bore på vanskelig tilgjengelige steder, for eksempel bak veggen eller under møblene. Denne 12V vinkelbormaskinen er utstyrt med en momentinnstilling som lar deg velge mellom 11 forskjellige trinn, slik at du kan finne den perfekte innstillingen for prosjektet ditt. Den har også et maks dreiemoment på 12Nm

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvilken bormaskin skal jeg velge?

Bruksområde

Det er viktig å vurdere hva du skal bruke bormaskinen til, slik at du velger en som passer dine behov. Det finnes bormaskiner for ulike formål, slik som boring i tre, betong og metall.

Motor

Det er viktig å vurdere hvilken motor bormaskinen har, da dette påvirker hvor kraftig den er. Det kan være lurt å velge en bormaskin med høyere motor hvis du skal bruke den til å bore i harde materialer.

Vekt

Hvis du skal bruke bormaskinen mye, kan det være lurt å velge en som er lett og enkel å holde. Dette gjør at du kan jobbe lenger uten å bli sliten.

Pris

Prisen på bormaskiner kan variere mye, så det kan være lurt å vurdere hva du vil bruke bormaskinen til og hvor mye du vil bruke den før du bestemmer deg for hvilken bormaskin du skal kjøpe.

Ofte stilte spørsmål om bormaskiner

En bor og en drill er to ulike verktøy som brukes til å lage hull i ulike materialer. Det er likevel enkelte forskjeller mellom de to:

  • Formål: Bor er ofte ment for å lage hull i tre og andre myke materialer, mens drill er ment for å lage hull i hardere materialer som betong og metall.
  • Utforming: Bor har en rund spiss og kjører som regel på en sentral akse, mens drill har en spiss i form av en konisk skrue og kjører på en roterende akse.
  • Bruk: Bor brukes gjerne til å lage hull til skruer eller plugger, mens drill brukes gjerne til å lage hull for rør, kabler eller andre typer installasjoner.
  • Hastighet: Bor kjører som regel på lavere hastighet enn drill, da det er viktig å unngå å overopphetes de myke materialene bor brukes til. Drill kan kjøre på høyere hastighet da det er designet for å takle hardere materialer.

DeWalt er et merke som er kjent for å lage kvalitetsverktøy og -maskiner for profesjonelle brukere. DeWalt har en rekke produkter innenfor ulike områder, som for eksempel elektroverktøy, håndverktøy, og maskiner for byggebransjen.

DeWalt har et godt rykte for å lage holdbare og pålitelige verktøy, og mange profesjonelle brukere sverger til DeWalt-produkter på grunn av kvaliteten og påliteligheten.

Metabo er også et annerkjent merke som ofte brukes i proffsegmentet. Metabo leverer verktøy av høy kvalitet og vil derfor være mer enn godt nok for hobbysnekkeren.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo