Drillskrutrekker test: De 16 beste drillskrutrekkerne (juli 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 60 drillskrutrekkere. På denne siden presenterer vi de 16 beste drillskrutrekkerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste drillskrutrekker per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste drillskrutrekker

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 60 drillskrutrekkere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste drillskrutrekker i nåtid.

Milwaukee-verktøy er bygget for å vare. Det er derfor vi sørger for at hvert verktøy er designet for å ta på seg de tøffeste jobbene, og litt til. M12 BDD-402C er en batteridrevet boremaskin som er bygget for de tøffeste jobbene. Med dreiemomentinnstillinger i 21 trinn kan du velge den perfekte mengden dreiemoment for borejobben din. Og med 2 hastigheter kan du bruke den til både boring og skruing.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCD703L2T-QW 12 V XR er en flerhodes drill/driver. Bormaskinen er en del av et voksende utvalg av høykvalitets batteridrevne 12 V-verktøy. Den er perfekt for enhver huseier eller profesjonell som trenger å bore og skru skruer på trange steder der det trådløse elektroverktøyet ville være upraktisk eller umulig å bruke. Denne Dewalt DCD703L2T-QW

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs 18V bormaskin er et allsidig, batteridrevet verktøy som kan brukes til boring og kjøring. Med et maksimalt dreiemoment på 42 Nm og en hastighet på opptil 1350 runder/min, er denne bormaskinen perfekt for både gjør-det-selv-arbeidere og profesjonelle. Den har 3 LED-arbeidslys, et integrert LED-arbeidslys for å lyse opp mørke rom, og en 3-trinns innstilling for å matche oppgaven.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Black & Decker 18-volts bormaskin er et allsidig verktøy med mye kraft og et bredt utvalg av innstillinger. Den har en justerbar hastighet på opptil 1650/min og et maksimalt dreiemoment på 52Nm. Dette er nok til å håndtere de fleste jobber rundt huset eller på arbeidsplassen. Den har også 23 dreiemomentinnstillinger slik at du kan finne den beste for oppgaven din.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs GSR 18V-110C bormaskin er det perfekte verktøyet for dine DIY-prosjekter. Den kommer med en variabel hastighetsinnstilling og et maksimalt dreiemoment på 110 Nm, slik at du kan bruke den til en rekke oppgaver. Bormaskinen har en chuckbredde på ikke mer enn 13 mm, noe som betyr at du kan bruke den til jobber der plassen er begrenset. Den har også 25+1 momentinnstilling, som gir deg kontrollen

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch sin GDR 18V-200 er en batteridrevet slagskrutrekker med utmerket kraft/størrelse-forhold med ¼" bitsholder. Med en hodelengde på 126 mm passer den trådløse slagmaskinen her også på trange steder. Skrutrekkeren har et ergonomisk design og er enkel å håndtere, selv for mindre hender. Den har en batterilevetid på opptil 50 minutter og egner seg for både profesjonell bruk og

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCD708N-XJ er en kraftig, kompakt og lett skrutrekker som er i stand til å levere 65 Nm dreiemoment i et 160 mm langt hus. Skrutrekkeren er utstyrt med et 2-trinns girhus i metall og 15 dreiemomentinnstillinger for økt allsidighet. Skrutrekkeren har også et innebygd LED-arbeidslys for å lyse opp området rundt skruen.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo