Spikerpistol test: De 12 beste spikerpistolene (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 7 spikerpistoler. På denne siden presenterer vi de 12 beste spikerpistolene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste spikerpistol per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste spikerpistol

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 7 spikerpistoler og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste spikerpistol i nåtid.

Skal du kjøpe spikerpistol på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Milwaukee M18 FUEL spikerpistol er et kraftig verktøy som gjør det enkelt å slå spiker inn i hardtre. Med to-modus innstillinger, sekvensiell eller sjokk, og verktøyfri dybdejustering, er denne spikerpistolen perfekt for ethvert prosjekt. Den har også en tørrbrannlås for å forhindre skade hvis du ved et uhell trykker på avtrekkeren uten en spiker i kammeret. Denne spikerpistolen kan avfyre opptil 700 spiker per ladning, og er kompatibel

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Du trenger ikke være en profesjonell snekker for å trenge en spikerpistol. Enten du bygger et dekk, setter opp gipsplater eller bare henger bilder på veggen, er Dewalts 18V spikerpistol perfekt for dine behov. Med 2 hastigheter og en ergonomisk design er det enkelt å få jobben gjort raskt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

HiKOKI NR1890DBCL er et kraftig 18V spikerverktøy for bruk i trebearbeiding og konstruksjon. Med en kapasitet på ca. 700 spiker/lading, denne spikerpistolen kan brukes til bjelkelag, stendere, ytre panel, emballasje og pallespikring. Den har en ergonomisk design og har en spikerlengde på 50-90 mm.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Slik velger du spikerpistol

Det finnes en rekke ting å vurdere når du skal velge en spikerpistol:

Bruksområde

Hva skal du bruke spikerpistolen til? Skal du bare bruke den litt til å feste litt panel eller skal du bruke den mye til å bygge et hus? Dette vil påvirke hvilken type spikerpistol du bør velge.

Vekt og størrelse

Skal du bruke spikerpistolen hele dagen? Da kan det være lurt å velge en som er lett og behagelig å holde.

Type spiker

Det finnes spikerpistoler som kan bruke ulike typer spiker. Velg en som passer til det du skal gjøre.

Strømforsyning

Det finnes spikerpistoler med både nettstrøm og batteri. Batteridrevne spikerpistoler kan være enklere å ta med seg, men de kan også ha mindre kraft og kortere driftstid enn de med nettstrøm.

Pris

Spikerpistoler kan variere mye i pris. Velg en som passer ditt bruksområde og budsjett.

Håper dette hjalp deg litt på vei!

Spørsmål og svar

Dykkertpistoler og spikerpistoler er to ulike typer verktøy som brukes til å feste ting sammen.

En dykkertpistol, også kjent som en dykkert, er et verktøy som brukes til å skyte inn dykkerter, som er små, nagl-lignende festemidler, i tre eller annet materiale. De fleste dykkertpistoler har en slags «dykkertmagasin» som holder på dykkerterne og skyter dem inn i materialet når du trykker på avtrekkeren. Dykkertpistoler er ofte mindre og enklere å håndtere enn spikerpistoler, og de er spesielt nyttige for å feste ting sammen i trange områder eller for å feste ting sammen uten å lage for store hull.

En spikerpistol, på sin side, bruker spiker til å feste ting sammen. Spikerpistoler er ofte større og kraftigere enn dykkertpistoler, og de er spesielt nyttige for å feste ting sammen på et større område eller for å feste ting sammen som skal tåle mer belastning. Spikerpistoler kan også bruke ulike typer spiker, slik at du kan velge den som passer best til det du skal gjøre.

Hvis du skal bruke spikerpistolen til å feste kledning, kan det være lurt å velge en som er kraftig nok til å tåle belastningen. Det kan også være en fordel å velge en spikerpistol med justerbar spikerkraft, slik at du kan tilpasse kraften etter hvert som du jobber.

Det kan også være lurt å velge en spikerpistol som kan bruke ulike typer spiker, slik at du kan velge den som passer best til kledningen du skal feste. For eksempel kan du velge lange spiker for å feste kledningen på et underlag av tre, eller korte spiker for å feste kledningen på et underlag av betong eller mur.

Det avhenger av hva slags kledning du skal feste og hvilket underlag du skal feste den til. Generelt sett bør du bruke nok spiker til å sikre at kledningen sitter godt fast, men ikke så mange at du risikerer å skade underlaget eller kledningen.

Her er noen generelle anbefalinger for hvor mange spiker du bør bruke per kvadratmeter kledning:

  • Trepanelkledning: 4-6 spiker per kvadratmeter
  • Fibersementkledning: 6-8 spiker per kvadratmeter

Husk at dette er bare generelle anbefalinger, og at du kan trenge flere eller færre spiker avhengig av hvilket underlag du skal feste kledningen til og hvilken type spiker du bruker.

Det avhenger av hva slags spikerpistol du har og hva slags spiker du skal bruke. Generelt sett trenger spikerpistoler mellom 60 og 120 bar trykk for å skyte inn spiker, men dette kan variere avhengig av pistolen og spikrene.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 3 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo