Fliskutter test: De 5 beste fliskutterne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 2 fliskuttere. På denne siden presenterer vi de 5 beste fliskutterne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste fliskutter per juni 2024 i følge forbrukeren.

# Produkt
1 Sigma 7F Fliskutter - Testens vinner!
2 Bosch DIY PTC 640 Fliskutter - En god nummer to

Slik kårer vi beste fliskutter

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 2 fliskuttere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste fliskutter i nåtid.

Skal du kjøpe fliskutter på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Sigma 7F Fliskutter er en fliskutter som kan brukes av både profesjonelle og gjør-det-selv-ere. Med sin skjærelengde på 370 mm og 15 mm skjæretykkelse er den perfekt for å skjære fliser på kjøkkenet, badet eller andre steder der det finnes fliser. Den leveres med bladbeskyttelse og sikkerhetsfunksjoner som gjør den enkel å bruke.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvis du leter etter et elektroverktøy som kan hjelpe deg med flisleggingsprosjektet ditt, har Bosch deg dekket. Bosch DIY PTC 640 er en flisekutter som vil gjøre livet ditt enklere. Med en skjærebredde på 640 mm og en kraftig motor, er dette det perfekte verktøyet for alle store flisprosjekter.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Spørsmål og svar om fliskuttere

  1. Få tak i riktig verktøy: Det finnes mange ulike verktøy som kan brukes til å kutte fliser, som for eksempel fliskutter.
  2. Sørg for at flisen ligger støtt: Det er viktig at flisen ligger støtt og fast når du skal kutte den, slik at du får et rent og presist kutt. Du kan for eksempel legge flisen på et bord eller på en flisklippebenk.
  3. Marker kuttelinjen: Bruk en blyant eller en markør for å markere kuttelinjen på flisen, slik at du vet hvor du skal kutte.
  4. Klipp langs kuttelinjen: Bruk verktøyet du har valgt til å klippe langs kuttelinjen, ved å følge linjen med verktøyet. Det kan være lurt å gjøre kuttet så jevnt som mulig for å få et rent og presist kutt.
  5. Fjern eventuelle skarpe kanter: Når du har klippet flisen, kan det være lurt å fjerne eventuelle skarpe kanter med en slipestein eller en fil, slik at flisen blir sikrere å håndtere og legges.

Bruk en fliskutter. Fliskuttere kan komme i manuell eller elektrisk utgave, og kan være et godt valg for å kutte store fliser eller for å lage mer kompliserte kutt.

Det kan være mer utfordrende å legge store fliser enn små fliser, da store fliser kan være tungvinte å håndtere og kan kreve mer presisjon for å få dem til å passe sammen. Det kan også være mer tidkrevende å legge store fliser, da det kan ta lenger tid å dekke et større område med færre, store fliser enn med mange små.

Det er likevel mulig å legge store fliser selv, men det kan være lurt å ha litt erfaring med å legge fliser først, og å sørge for å ha tilgang til riktig verktøy og materialer.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo