Foldekniv test: De 12 beste foldeknivene (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 23 foldekniver. På denne siden presenterer vi de 12 beste foldeknivene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste foldekniv per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste foldekniv

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 0 foldekniver og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste foldekniv i nåtid.

Det er på tide å si farvel til de klumpete, klønete knivene dine og si hei til den nye Milwaukee foldekniven! Med sin kompakte, lette design kan du ta den med deg hvor som helst. Innebygd wire stripper eliminerer behovet for et ekstra verktøy. Knivbladet foldes enkelt ut med én hånd, og bladet kan skiftes uten verktøy.
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
Milwaukees FASTBACK 6-i-1 foldekniv er det perfekte verktøyet for enhver profesjonell eller gjør-det-selv-er. Med en 1/4"" sekskantholder, er denne allsidige kniven klar til å takle enhver oppgave. Med en PH2- og SL5-bitsdriver med dobbel ende vil du enkelt kunne jobbe med både Phillips- og sporskruer, for ikke å nevne de fem andre verktøyene som er inkludert: wirestriper, crimper
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
Dette er den perfekte kniven for daglig bruk. Den har en slitesterk design med et blad i rustfritt stål som er enkelt å erstatte. EAB Lite foldekniven er lett og lett å ha med seg i lommen, noe som gjør den til den perfekte følgesvennen for din travle hverdag.
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
Du er en travel person. Du har ikke tid til å rote rundt med en klumpete foldekniv. Du trenger noe som er enkelt å bruke og som alltid er klart. Milwaukee 4932471356 kompakte foldekniv er den perfekte løsningen! Den er slank, lett og brettes ut med én hånd, og frigjør den andre hånden til andre oppgaver. Den har belteklips og praktisk øye, slik at du kan henge den på din
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
Gerber Remix Folding Knife er et perfekt verktøy for hverdagsoppgaver, inkludert å åpne bokser, kutte tau og kutte mat. Håndtaket er laget av anodisert aluminium, noe som gjør det lett og lett å bære. Bladet er laget av rustfritt stål med et svart oksidbelegg som gjør det motstandsdyktig mot korrosjon.
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
1050261 er en foldekniv med et blad som har to formål. Den kan brukes som en daglig bærekniv eller som et nødhjelpsverktøy. Denne kniven er laget av rustfritt stål og har et svart oksidbelegg på bladet. Håndtaket er laget av gummi og har en strukturert design for bedre grep. Denne kniven har også en lommeklemme for enkel bæring.
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
En sammenleggbar kniv med et tagget 75 mm blad med spiss. Bladet er laget av høyverdig stål og har en hardhet på 58-59 HRC. Håndtaket er laget av slitesterk polypropylen og har et sklihemmende grep. Bladet låses åpent og lukket for sikkerhet.
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
Gerber 1027831 foldekniv er en perfekt følgesvenn for alle dine utendørseventyr. Dette sammenleggbare bladet i rustfritt stål har et 3,2 tommers blad og er designet for enkel bruk. Gummihåndtaket gir et komfortabelt grep og belteklipsen kan fjernes for mer allsidige oppbevaringsmuligheter.
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no
Den perfekte kniven for hverdagsmennesket. Denne brettekniven har et glatt 75 mm blad med spiss og er ypperlig til å kutte i tøffe materialer. Bladet er laget av høykvalitets stål og håndtaket er laget av anodisert aluminium. Denne kniven vil vare livet ut!
Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo