Kompressor test: De 12 beste kompressorene (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 8 kompressorer. På denne siden presenterer vi de 12 beste kompressorene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste kompressor per juni 2024 i følge forbrukeren.

# Produkt
1 Aerfast AC10304 Kompressor - Testens soleklare vinner!
2 Senco AC4504 Kompressor - En god nummer to
3 Bosch DIY EasyPump Kompressor

Slik kårer vi beste kompressor

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 8 kompressorer og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste kompressor i nåtid.

Skal du kjøpe kompressor på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Vår nyeste kompressor er designet for profesjonelle som trenger å reise lett. Denne kraftfulle, bærbare enheten pakker kraft med en sterk, stille motor og 8 bars arbeidstrykk. Sense AC4504 Kompressor er perfekt for de som trenger å reise lett, men likevel ønsker profesjonelle resultater.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hold dekkene dine på perfekt trykk med Boschs brukervennlige og lett å bære DIY EasyPump. Den er liten, lett og enkel å oppbevare. Ingen flere tunge kompressorer, ikke flere store lagringsplasser, ingen dyrere gass. Bosch DIY EasyPump er løsningen for alle dine dekktrykkbehov - uansett hvor du er.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Aerfast AC12810 er en kraftig, oljefri og støysvak kompressor. Denne kompressoren har et lavt lydnivå på 65 dB, og et arbeidstrykk på 7-9 bar. Dens kompakte størrelse og mobile design gjør den til en ideell kompressor for enhver arbeidsplass.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Attack 241 Compressor er en kraftig og pålitelig maskin som vil gjøre livet ditt enklere. Den har et 24-liters tankvolum, med et maksimalt arbeidstrykk på 8 bar, og en hastighet på 2800 rpm.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Metabo Compressor Power er verdens første trådløse kompressor. Kompressoren drives av et litium-ion-batteri og kan brukes i opptil 2 timer på en enkelt lading. Den er perfekt for hjemmebruk og vil spare deg for tid og penger på kompressorvedlikehold.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan velge kompressor?

Det er en rekke ting du kan vurdere når du skal velge kompressor:

Størrelse og vekt

Hvis du skal bruke kompressoren mye, kan det være lurt å velge en som er lett og enkel å holde. Dette gjør at du kan jobbe lenger uten å bli sliten.

Kompressorvolum

Kompressorvolumet avgjør hvor mye luft kompressoren kan produsere per tidsenhet. Hvis du skal bruke kompressoren til å drive tunge luftverktøy, kan det være lurt å velge en med høyt kompressorvolum.

Trykkstyrke

Trykkstyrken på kompressoren avgjør hvor mye trykk luften fra kompressoren vil ha. Hvis du skal bruke kompressoren til å drive tunge luftverktøy, kan det være lurt å velge en med høy trykkstyrke.

Pris

Prisen på kompressorer kan variere mye, så det kan være lurt å vurdere hva du vil bruke kompressoren til og hvor mye du vil bruke den før du bestemmer deg for hvilken kompressor du skal kjøpe.

Spørsmål og svar om kompressorer

En kompressor er et verktøy som brukes til å komprimere luften. Denne luften kan deretter brukes til å drive andre verktøy eller maskiner, eller til å pumpe opp dekk eller annet utstyr. Kompressoren fungerer ved å suge inn luft gjennom en inntaksklapp, og deretter komprimere denne luften ved hjelp av en motor eller en propell. Den komprimerte luften lagres deretter i en beholder, som kan brukes til å drive verktøy eller maskiner når det er behov for det.

Kompressorer er ofte nyttige verktøy for håndverkere, da de gir mulighet for å drive påhengsmotorer, spraymaling, hammere og andre verktøy som krever lufttrykk. De er også nyttige for å pumpe opp dekk eller annet utstyr som krever luft, og for å fylle luft til baller eller andre leker. Kompressorer finnes i ulike størrelser og kapasiteter, avhengig av hvilke behov de skal dekke.

Det avhenger av hva du skal bruke kompressoren til. Hvis du skal bruke den til å drive påhengsmotorer eller andre verktøy som krever lufttrykk, vil du trolig trenge en kompressor med høyere kapasitet enn hvis du bare skal bruke den til å pumpe opp dekk eller fylle luft til baller. Generelt sett kan det være lurt å velge en kompressor med litt høyere kapasitet enn det du tror du vil trenge, da dette kan gi deg litt mer fleksibilitet og sikre at du har nok luft til å drive verktøyene dine effektivt.

Det finnes ulike måter å måle kapasiteten på en kompressor på, men en vanlig måte er å angi luftmengden som kompressoren kan levere per minutt (for eksempel kubikkmeter per minutt eller kubikkfot per minutt). Du kan også se etter maksimal lufttrykk (vanligvis angitt i pascal eller bar) som kompressoren kan levere.

Sandblåsing krever vanligvis en ganske kraftig kompressor, da det kreves en stor mengde luft for å drive sandblåsemaskinen effektivt. Generelt sett vil du trolig trenge en kompressor med en kapasitet på minst 6-8 kubikkmeter luft per minutt for å sandblåse på en effektiv måte. Dette vil avhenge av hvilken type sandblåsemaskin du bruker, og hvilke krav den stiller til luftmengden.

Det avhenger av hvilken type muttertrekker du har og hvilken type luftmengde den krever for å fungere optimalt. Mange muttertrekkere krever en luftmengde på mellom 4 og 8 kubikkmeter per minutt for å fungere på en effektiv måte. Dette kan variere avhengig av størrelsen og kraften til muttertrekkeren, samt hvilke krav den stiller til luftmengden.

Den største forskjellen mellom en muttertrekker og en slagtrekker er hvordan de omdanner rotasjonsenergien fra motoren til slagenergi. Muttertrekkere omdanner rotasjonsenergien til roterende bevegelse, mens slagtrekkere omdanner den til slagenergi. Dette gjør at slagtrekkere er mer egnet for å løsne fastsittende muttere og bolter, mens muttertrekkere er mer egnet for å stramme eller løsne muttere og bolter som ikke sitter så fast.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 4 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo