Muttertrekker test: De 12 beste muttertrekkerne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 38 muttertrekkere. På denne siden presenterer vi de 12 beste muttertrekkerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste muttertrekker per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste muttertrekker

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 38 muttertrekkere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste muttertrekker i nåtid.

Skal du kjøpe muttertrekker på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Milwaukee M18 er verdens kraftigste og mest allsidige trådløse elektroverktøy som noen gang er laget. Den har en maks. hastighet på 1800 rpm og et dreiemoment på 1627 Nm. Muttertrekkeren har en integrert slagteller som øker konsistensen for gjentatte momentinnstillinger. Milwaukee M18 gir mer kraft, hastighet og kjøretid enn noe annet trådløst verktøy i sin klasse.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Når du er i en trang situasjon og trenger å få nøtter av, vil Milwaukee M18 FIW2F12-0X være din beste venn. Med et dreiemoment på 339 Nm vil du kunne få av hvilken som helst mutter på et blunk. Den kompakte designen er perfekt for trange steder og har en friksjonsring som hindrer verktøyet i å skli ut av hånden din.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee M12 FIWF12-0 er et ekstremt hendig verktøy for enhver jobb. Med en kompakt design og 12V strøm kan dette verktøyet brukes på trange steder og vanskelig tilgjengelige steder. Den børsteløse motoren gir optimal ytelse og friksjonsringen sørger for et godt grep på muttere og bolter. Milwaukee M12 FIWF12-0 er et must for enhver håndverker eller gjør-det-selv-entusiast!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee M18 mutterdriver er et kraftig verktøy med maks. hastighet på 1800 rpm og et dreiemoment på 1627 Nm. Muttertrekkeren har en integrert slagteller som øker konsistensen for gjentatte momentinnstillinger. Den er liten og lett, noe som gjør den perfekt for arbeid på trange steder. Milwaukee M18 muttertrekker er det perfekte verktøyet for enhver profesjonell som trenger å stramme eller løsne muttere på vanskelig tilgjengelige steder.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan fungerer en muttertrekker?

En muttertrekker er et verktøy som brukes til å stramme og løsne muttere og skruer. Det består av et håndtak og et skaft med en skruetråd i enden, som kan festes til mutteren eller skruen ved hjelp av en skruklemme eller en skrutrekkerføring. Når du dreier håndtaket med uret, vil skaftet rotere med skruetråden, noe som gjør at mutteren eller skruen blir strammet til. Omvendt, dersom du dreier håndtaket mot uret, vil skaftet også rotere med skruetråden, men i motsatt retning, noe som gjør at mutteren eller skruen blir løsnet. Det finnes mange forskjellige typer muttertrekkere, avhengig av størrelse, form og type skruetråd de har.

Spørsmål og svar om muttertrekkkere

Det kommer avhengig av hva slags muttere du skal skru av og på, og hvor hardt de sitter fast. Det finnes muttertrekkere med forskjellige størrelser og krefter, så det viktigste er å velge en muttertrekker som passer til formålet.

Hvis du skal jobbe med muttere som sitter veldig fast, kan det være lurt å velge en muttertrekker med høyere dreiemoment. Dreiemomentet måler hvor mye kraft muttertrekkeren kan overføre til skruen eller mutteren. Jo høyere dreiemoment, desto mer kraft kan muttertrekkeren overføre, og desto bedre vil den kunne løsne hardt sittende muttere.

Det finnes også muttertrekkere med forskjellige innfestinger. Noen muttertrekkere har for eksempel en kryssinnfesting, mens andre har en sekskantinnfesting. Det er viktig å velge en muttertrekker med innfesting som passer til mutteren du skal løsne.

I tillegg til dreiemoment og innfesting, kan det også være lurt å vurdere om du trenger en elektrisk muttertrekker eller en manuell muttertrekker. Elektriske muttertrekkere kan være praktiske hvis du skal løsne mange muttere, siden de gjør jobben raskere og mer effektivt. Manuell muttertrekker kan være mer hendige hvis du skal jobbe i trange områder, eller hvis du bare skal løsne et par muttere.

Muttertrekker og slagtrekker er to forskjellige typer verktøy som brukes til å skru løs og skru fast skruer og muttere. Muttertrekkere brukes ofte til å løsne og feste muttere, mens slagtrekkere brukes mer til å løsne og feste skruer.

En muttertrekker har et grep som passer til mutterens innfesting, for eksempel en sekskant eller en kryssinnfesting. Muttertrekkeren brukes ved å plassere grepene rundt mutteren og dreie den med hånden eller med en skrutrekker. Muttertrekkere kan være manuelle eller elektriske, og det finnes muttertrekkere med forskjellige størrelser og krefter.

En slagtrekker, også kalt en slagvinklet skrutrekker, er et verktøy som brukes til å løsne og feste skruer. Slagtrekkere har et grep som passer til skruens innfesting, for eksempel en Phillips-innfesting eller en Pozidriv-innfesting. Slagtrekkeren brukes ved å plassere grepene rundt skruen og slå på verktøyet med en hammer eller en annen form for slagverktøy. Slagtrekkere kan også være manuelle eller elektriske.

I tillegg til å være forskjellige verktøy, har muttertrekkere og slagtrekkere også forskjellige formål. Muttertrekkere brukes hovedsakelig til å løsne og feste muttere, mens slagtrekkere brukes til å løsne og feste skruer. Det finnes imidlertid også verktøy som kombinerer funksjonene til muttertrekker og slagtrekker i én enhet, for eksempel skrutrekkere med slagfunksjon. Disse verktøyene kan være hendige hvis du skal jobbe med både muttere og skruer.

En muttertrekker er et verktøy som brukes til å løsne og feste muttere. Muttertrekkere har et grep som passer til mutterens innfesting, for eksempel en sekskant eller en kryssinnfesting. Muttertrekkeren brukes ved å plassere grepene rundt mutteren og dreie den med hånden eller med en skrutrekker.

Muttertrekkere er nyttige verktøy i mange sammenhenger. De brukes for eksempel til å montere og demontere ulike komponenter, som hjul på en bil, en kjøkkenvask eller en datamaskin. Muttertrekkere kan også brukes til å justere eller reparere ulike gjenstander, som møbler, maskiner eller elektroniske enheter.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo