Limpistol test: De 6 beste limpistolene (juli 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 4 limpistoler. På denne siden presenterer vi de 6 beste limpistolene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste limpistol per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste limpistol

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 4 limpistoler og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste limpistol i nåtid.

Skal du kjøpe limpistol på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Rapid BGX300 limpistol er perfekt for DIY-prosjekter som krever mye lim. Denne batteridrevne limpistolen er designet for både innendørs og utendørs bruk, med en oppvarmingstid på kun 3-6 minutter. Den har også en nedkjølingstid på 30 sekunder, noe som betyr at du kan jobbe kontinuerlig uten å vente på at limet skal varmes opp igjen.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch DIY limpistolen er det mest innovative verktøyet du noen gang vil bruke. Denne limpistolen er perfekt for DIY-prosjekter og kunst, men også for profesjonelle som trenger å fikse ting raskt. Bosch Gluey har et høytemperaturlim som tørker på sekunder. Med en ett-trykks utløser er den enkel å bruke, og munnstykket er designet for å være nøyaktig og presis.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hva kan man gjøre med limpistol?

En limpistol er et verktøy som brukes til å varme opp og smelte lim, slik at limen kan påføres og feste materialer sammen. Limpistoler er ofte små og enkle å håndtere, og kan brukes til en rekke formål.

Her er noen eksempler på hva du kan gjøre med en limpistol:

 • Lim inn rammer, speil, bilder, eller andre gjenstander på veggen.
 • Lim fast lister, møbelben, eller andre elementer i treverk.
 • Lim fast tepper eller andre gulvmaterialer.
 • Lim fast kabler, ledninger, eller andre elektriske elementer.
 • Lim fast skader eller sprekker i treverk, plast, eller andre materialer.
 • Lim fast neopren, gummi, eller andre myke materialer.
 • Lim fast lego, duplo, eller andre leketøy.
 • Lim fast løse deler på verktøy eller maskiner.

Det er mange muligheter for hva du kan gjøre med en limpistol, og det kan være nyttig å ha en tilgjengelig når du skal reparere, feste, eller sette sammen ulike ting. Det kan være lurt å velge riktig lim til limpistolen din, slik at du får et godt resultat og at limet holder seg så lenge som mulig.

Spørsmål og svar om limpistoler

Generelt sett kan limpistoler bli veldig varme når de brukes, og temperaturen kan variere fra limpistol til limpistol. Noen limpistoler kan bli så varme at de kan brenne hull i materialer, mens andre har en lavere temperatur og egner seg bedre for å varme opp og smelte lim uten å skade materialet.

Det finnes ulike metoder du kan bruke for å fjerne limpistol lim fra overflater og materialer. Her er noen tips og råd du kan prøve:

 • Bruk en fjerningsspray eller et løsningsmiddel som er beregnet på å fjerne lim. Disse produktene kan være effektive til å løsne og fjerne lim, men det er viktig å følge produsentens anvisninger og sikkerhetsråd nøye.
 • Bruk en skraper eller et redskap med spisse kanter for å skrape bort så mye lim som mulig. Dette kan være spesielt effektivt hvis limet har satt seg fast i små sprekker eller kriker.
 • Varm opp limet med en limpistol eller en varmepistol. Limet vil da bli mykere og mer løsnet, og du kan skrape bort det med en skraper eller et redskap. Vær forsiktig så du ikke skader overflaten eller materialet.
 • Bruk en høytrykkspyler eller et vannstråleverktøy for å skyte av limet. Dette kan være en effektiv måte å fjerne lim fra harde overflater, men vær oppmerksom på at du kan skade overflaten eller materialet hvis du bruker for høyt trykk.

Det kan være lurt å prøve ulike metoder for å se hva som fungerer best for deg, og å være tålmodig når du fjerner limpistol lim. Noen ganger kan det være nødvendig å gjenta prosessen flere ganger for å få bort alt limet.

Lim i limpistoler er vanligvis laget av syntetiske polymerkjemikalier. Disse kjemikaliene blir smeltet og formet til en tråd eller et rør, som kan påføres overflater med en limpistol. Når limet blir varmet opp, smelter det og blir flytende, slik at det kan feste seg til overflatene som skal limmes sammen.

Det finnes ulike typer lim som kan brukes i limpistoler, avhengig av formålet og materialene som skal limmes sammen. For eksempel finnes det lim som er spesielt beregnet på å feste plast, tre, metall, eller andre materialer. Limpistol lim kan også ha ulike egenskaper, som for eksempel hvilken styrke det har, hvor raskt det tørker, og hvor godt det tåler temperaturendringer.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo