Løvblåser test: De 12 beste løvblåserne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 13 løvblåsere. På denne siden presenterer vi de 12 beste løvblåserne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste løvblåser per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste løvblåser

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 13 løvblåsere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste løvblåser i nåtid.

Skal du kjøpe løvblåser på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Hvis du leter etter en kraftig, brukervennlig og lett luftblåser, er Milwaukee M18 FBL-0 produktet for deg. Med børsteløs motorteknologi starter denne batteridrevne blåseren fra Milwaukee raskt og går effektivt. Denne blåseren er også designet med et ergonomisk håndtak som gjør den enkel å bruke på trange steder.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Ikke mer å slepe rundt på gassdrevne løvblåsere! Få en kraftig, trådløs løvblåser som aldri trenger gass eller strømledning. Milwaukee M18 BBL-0 har massevis av kraft til å håndtere enhver jobb og er enkel å bruke. Bruk den variable luftstrømmen til å justere hastigheten og kontrollere luftretningen. Den er perfekt for å blåse løv, snø og rusk av eiendommen din.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

EGO POWER+ LB5800E er en 56V håndholdt løvblåser med en kraftig motor som leverer opptil 986 m³ luft i timen. Den er flott for å fjerne løv og rusk fra hagen, plenen og terrassen. Den ergonomiske designen gjør den enkel å bruke i timevis, og det integrerte LED-lyset sikrer at du kan se hva du gjør i mørket.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

DeWalt - verdens største produsent av profesjonelle elektroverktøy - har laget en løvblåser som vil gjøre hagerengjøring til en lek! DeWalt løvblåseren er designet for å være lett og enkel å håndtere, med en ergonomisk design som er behagelig å bruke. Dessuten er den så stille at du ikke en gang vet at den kjører. Dette er den siste løvblåseren du noen gang trenger!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCV100 batteridrevet blåser er perfekt for deg hvis du leter etter en kraftig, lett og brukervennlig løvblåser. Med en lufthastighet på 80 m/s er det det perfekte verktøyet for å fjerne løv, tørre løv og annet rusk fra hagen din. Den har en stillegående motor og en justerbar luftstrøm som vil gjøre arbeidet ditt enklere.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee M12 BBL-0 blåser er et flott verktøy for å fjerne støv og rusk fra vanskelig tilgjengelige steder. Den er perfekt for rengjøring av trapper, loft, under vasker og andre trange rom. M12-blåseren har en kraftig aksialvifte som genererer opptil 4,81 m³/min med luft ved 177 km/t for rask rensing. M12 Blower er lett og enkel å bruke

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan velge løvblåser

Det er en rekke ting du kan vurdere når du skal velge løvblåser:

Størrelse og vekt

Hvis du skal bruke løvblåseren mye, kan det være lurt å velge en som er lett og enkel å holde. Dette gjør at du kan jobbe lenger uten å bli sliten.

Blåsekraft

Blåsekraften avgjør hvor kraftig luftstrømmen fra løvblåseren vil være. Hvis du skal blåse bort løv fra store områder, kan det være lurt å velge en løvblåser med høy blåsekraft.

Vekt

Vekten på løvblåseren vil påvirke hvor lett den er å holde og bruke. Hvis du skal bruke løvblåseren mye, kan det være lurt å velge en som er lett nok til at du kan holde den uten å bli sliten.

Pris

Prisen på løvblåsere kan variere mye, så det kan være lurt å vurdere hva du vil bruke løvblåseren til og hvor mye du vil bruke den før du bestemmer deg for hvilken løvblåser du skal kjøpe.

Spørsmål og svar om løvblåsere

En løvblåser er et verktøy som brukes til å blåse bort løv og annet småpartikler fra gressplener, fortau, veier og andre områder. Dette kan være nyttig for å holde områdene rene og presentable, samt å fjerne mulig skade på gress og planter som kan oppstå når løvet ligger igjen og begynner å råtne. En løvblåser kan også være nyttig for å fjerne løv og annet materiale fra tak, kjøreveier og andre steder der det kan være vanskelig å få tak i det med en skrape eller en kost.

En løvblåser fungerer ved å bruke luftstrømmer til å blåse bort løv og andre småpartikler fra en overflate. Dette gjøres ved hjelp av en motor som driver en vifte eller en propell, som skaper en luftstrøm som sendes ut gjennom et munndel. Munndelen kan justeres slik at luftstrømmen kan rettes mot et bestemt område, og mange løvblåsere har også ulike innstillinger for luftstrømmen, slik at man kan velge styrke og retning på luftstrømmen etter behov. Noen løvblåsere har også mulighet for å samle opp løvet mens det blåses bort, ved hjelp av en pose eller en kurv som fanges opp løvet mens det blåses inn i den.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo