Slagdrill test: De 12 beste slagdrillene (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 11 slagdriller. På denne siden presenterer vi de 12 beste slagdrillene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste slagdrill per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste slagdrill

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 11 slagboremaskiner og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste slagdrill i nåtid.

Skal du kjøpe slagdrill på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Dewalt DCD999NT-XJ er en allsidig drill som kan brukes med en lang rekke bruksområder. FLEXVOLT ADVANTAGE-teknologien gjør at den kan brukes med forskjellige strømkilder, og vil automatisk bytte til riktig spenning når et XR FLEXVOLT-batteri kobles til. Denne drillen er ideell for alle som trenger å jobbe med en rekke oppgaver og ønsker å bruke

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCD796NT er en kompakt og kraftig 18V slagbormaskin med børsteløs motor. Med et dreiemoment på 70Nm og hastighet opp til 2000 rpm er dette boret perfekt for boring av tre opp til 40 mm. Dewalt DCD796NT har også et slagtall på 34000 slag per minutt, noe som betyr at du kan fullføre prosjektet raskt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee M18 ONEPD2-0X er det perfekte verktøyet for enhver jobb. Med en kapasitet på 135 Nm, en slaghastighet på 32.000/min og en hastighet på opptil 2.000/min, er denne drillen den kraftigste i sin klasse. One Key-systemet betyr at du kan bytte fra boring til kjøring med bare ett trykk. Den har også et LED-lys som lyser opp mørke arbeidsrom og

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Få mer gjort med Milwaukees M18 CBLPD-502C 18V kompakt slagbormaskin. Med en kompakt design er dette verktøyet perfekt for trange steder og har et dreiemoment på 60 Nm, slaghastighet på opptil 27 000/min og en hastighet på maks. 1800/min. Med en batterilevetid på opptil 45 minutter er det den perfekte drillen for de som trenger kraft og bærbarhet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch er en ledende global leverandør av verktøy og utstyr. Bosch GSB 18V-60 C er en 18V slagbor/skrutrekker som du kan kontrollere med smarttelefonen din ved hjelp av Simply Connected Bluetooth-modulen. Dette kraftige verktøyet har en chuck på 13 mm, dreiemoment på 60 Nm og opptil 1900 o/min i andre gir.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch er en global leder innen produksjon av elektroverktøy. Vår 18 V slagbor/skrutrekker er et av de mest allsidige og hendige verktøyene du kan finne. Med to momentinnstillinger er den perfekt for enhver jobb. Den er også slitesterk og har et kompakt format, så den er lett å ta med seg overalt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvilken slagdrill skal jeg velge?

Når du skal velge en slagdrill, er det lurt å vurdere følgende faktorer:

Bruksområde

Tenk på hva du skal bruke drillen til. Skal du bore i tre, betong eller metall? Det finnes driller som er spesielt tilpasset for ulike materialer.

Kvalitet

Velg en drill av god kvalitet som tåler belastningen og har en god holdbarhet.

Vekt og størrelse

Tenk på hvor mye du skal jobbe med drillen og hvilke områder du skal nå. En lettere og mer kompakt drill kan være enklere å håndtere, spesielt hvis du skal jobbe over lenger tid.

Strøm

Velg en drill med tilstrekkelig kraft og en motor som tåler belastningen.

Tilbehør

Sjekk om drillen kommer med et sett med bor og annet nyttig tilbehør.

Det kan også være lurt å lese anmeldelser av ulike drillmodeller og å spørre andre som har erfaring med slagdriller for å få tips om hvilken drill som passer best for deg.

Spørsmål og svar om slagdriller

DeWalt er et merke som er kjent for å lage kvalitetsverktøy og -maskiner for profesjonelle brukere. DeWalt har en rekke produkter innenfor ulike områder, som for eksempel elektroverktøy, håndverktøy, og maskiner for byggebransjen.

DeWalt har et godt rykte for å lage holdbare og pålitelige verktøy, og mange profesjonelle brukere sverger til DeWalt-produkter på grunn av kvaliteten og påliteligheten.

Metabo er også et annerkjent merke som ofte brukes i proffsegmentet. Metabo leverer verktøy av høy kvalitet og vil derfor være mer enn godt nok for hobbysnekkeren.

En drill er et verktøy som brukes til å bore hull i ulike materialer, som for eksempel tre, metall, eller betong. Driller er ofte kompakte og enkle å håndtere, og kan brukes til å bore hull med forskjellige diametere, avhengig av hvilken type drillbit du bruker.

En slagdrill, er en drill som også har en slagfunksjon. Slagfunksjonen gir drillen ekstra kraft, slik at den kan bore gjennom hardere materialer, som for eksempel betong eller murstein. Slagdriller har en slagmekanisme som gjør at drillen vibrerer frem og tilbake under boringen, noe som gir ekstra kraft til drillbiten.

Det er noen viktige forskjeller mellom en drill og en slagdrill:

  • En drill er ofte mer kompakt og enklere å håndtere enn en slagdrill, og egner seg derfor bedre for å bore hull i tre og andre lettere materialer.
  • En slagdrill har en slagfunksjon, som gjør at den kan bore gjennom hardere materialer, som for eksempel betong eller murstein. Slagdriller er derfor mer velegnet for å bore i slike materialer.
  • Slagdriller er ofte større og tyngre enn driller, og kan derfor være mer krevende å håndtere over lengre perioder.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo