Vinkelsliper test: De 12 beste vinkelsliperne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 29 vinkelslipere. På denne siden presenterer vi de 12 beste vinkelslipere. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste vinkelsliper per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste vinkelsliper

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 29 vinkelslipere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste vinkelsliper i nåtid.

Skal du kjøpe vinkelsliper på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Milwaukees M18 FUEL 125 mm vinkelsliper er det perfekte verktøyet for sliping og skjæring av stål, samt andre harde materialer. Den har en effekt som tilsvarer en 1200 W nettdrevet ekvivalent, noe som gjør den perfekt for tungt arbeid. Det lille girhuset, det smale håndtaket og det vinklede batteriet gjør denne vinkelsliperen behagelig å bruke og enkel å kontrollere.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Bosch sin GWS 18-125 V-LI er en vinkelsliper med 4-polet høyeffektsmotor og 125 mm skivediameter. Det er en trådløs modell som er enkel å bruke på trange steder og over hodehøyde. Vinkelsliperen har et mykt grep for komfortabel håndtering, samt et integrert LED-arbeidslys for økt synlighet. Den har også et støvbeskyttelsessystem, som holder arbeidsområdet rent og klart

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Den nye Bosch GWS 18V-15 C trådløs vinkelsliper er det perfekte elektroverktøyet for tøffe jobber. Den gir samme kraft som en 1500 W kabeldrevet vinkelsliper, men uten bryet med å håndtere en kabel. Denne kraftige batteridrevne vinkelsliperen har en kutteskive på 125 mm og er utstyrt med et vibrasjonsdempende system for reduserte vibrasjoner. Den nye Bosch GWS 18V-15

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalts DCG405FN er en kraftig vinkelsliper som gir deg friheten til å jobbe i alle posisjoner. Denne 18 V børsteløse vinkelsliperen har et flatt girhus og hode som gir tilgang ned til 43° og en maksimal ubelastet hastighet på 9000 rpm. Den kommer også med et 2-posisjons sidehåndtak som gir bedre komfort og kontroll under arbeidet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee M18 er den ultimate vinkelsliperen. Den har en POWERSTATE™ børsteløs motor som produserer mer kraft og dreiemoment, samtidig som den leverer opptil 50 % lengre driftstid. Den har også en RAPIDSTOP™-motorbrems som muliggjør raske stopp på mindre enn 2 sekunder for maksimal sikkerhet. Med Milwaukee M18 kan du kutte opptil 145 stykker 2"" rustfritt stål per ladning.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalt DCG409NT-XJ er en kraftig 18 V XR vinkelsliper med FLEXVOLT ADVANTAGE-teknologi. En unik elektronikkmodul med batteriidentifikasjonsteknologi gjør at verktøyet kan gjenkjenne når et XR FLEXVOLT-batteri er tilkoblet og låse opp full kraft. DCG409NT-XJ har en motor med høy ytelse som leverer opptil 30 % mer kraft enn tidligere DEWALT

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan velge vinkelsliper?

Det finnes mange forskjellige typer vinkelslipere å velge mellom, og det er viktig å velge en som passer til dine behov. Her er noen ting du bør vurdere når du velger en vinkelsliper:

Bruksområde

Hva skal du bruke vinkelsliperen til? Skal du slipemalerbelegg, slipe betong, eller noe annet? Det finnes vinkelsliper med spesialiserte skiver for ulike materialer.

Størrelse

Hvor store overflater skal du slipemalere? Det finnes vinkelsliper med forskjellige skivediametere å velge mellom.

Effekt

Hvor mye kraft trenger du for å slipe gjennom materialet du skal jobbe med? Det finnes vinkelsliper med forskjellig effekt å velge mellom.

Vekt og håndtering

Hvor lett eller tung vinkelsliperen skal være å håndtere, og hvilken form den skal ha, avhenger av dine behov.

Pris

Vinkelsliperne varierer også i pris. Tenk gjennom hvor mye du vil og kan bruke, og velg en vinkelsliper som passer til ditt budsjett.

Spørsmål og svar om vinkelslipere

Vinkelsliperne har en stor, rund skive som sitter på en aksel, og som kan dreies rundt med høy hastighet.

Vinkelsliperne har en kraftig motor som driver skiven, og som gir verktøyet mulighet til å kutte og slipe gjennom ulike materialer.

Vinkelsliperne er nyttige verktøy i mange sammenhenger, og brukes for eksempel til å kutte gjennom metallrør eller andre harde materialer.

Vinkelsliperne kan være farlige verktøy hvis de ikke brukes på riktig måte.

Det er derfor viktig å være forsiktig når du bruker vinkelsliper, og å følge produsentens anbefalinger for sikker bruk. Det anbefales å bruke verneutstyr, som øyevern, hørselsvern og vernehansker, når du bruker vinkelsliper. Det er også viktig å holde området rundt vinkelsliperne rent og ryddig, slik at du kan unngå å snuble eller skade noe mens du bruker verktøyet.

Vinkelsliperne kan også være farlige hvis de ikke vedlikeholdes og repareres på riktig måte. Det er derfor viktig å følge produsentens anbefalinger for vedlikehold og reparasjon av verktøyet, og å sørge for at vinkelsliperne alltid er i god stand.

Ja, vinkelsliperne kan produsere en del varme når de brukes. Vinkelsliperne har en kraftig motor som driver skiven, og som gir verktøyet mulighet til å kutte og slipe gjennom ulike materialer. Når vinkelsliperne brukes, kan motoren bli varm, og skiven kan også bli varm når den kutter gjennom materialer.

Det er derfor viktig å være forsiktig når du bruker vinkelsliper, og å unngå å ta på verktøyet eller skiven mens det er varmt. Det anbefales også å la verktøyet avkjøle seg etter bruk, før du tar på det eller legger det bort. Det er også viktig å sørge for at verktøyet har god ventilasjon når det brukes, slik at motoren kan avkjøles.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 3 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo