Slegge test: De 12 beste sleggene (mars 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 5 slegger. På denne siden presenterer vi de 12 beste sleggene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste slegge per mars 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste slegge

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 5 slegger og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste slegge i nåtid.

Unn deg selv en ny og forbedret måte å bryte steiner på. Fiskars 1020164 har et IsoCore antivibrasjonssystem som vil gjøre deg 50 % mindre sliten. Slaghodet fører fragmenter trygt til sidene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for sikkerheten din. Den er også lettere på ryggen, slik at du kan jobbe lengre og mer komfortabelt.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Denne Bahco-hammeren er laget av glassfiberforsterket polypropylen med et behagelig grep. Hammerhodet er laget av verktøystål. Lengden er 900 mm. Dette produktet kan brukes til å slå kiler inn i hardt tre.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo