Vater test: De 12 beste vatrene (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 66 vatre. På denne siden presenterer vi de 12 beste vatrene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste vater per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste vater

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 66 vatre og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste vater i nåtid.

Ironside 152217 Father er et slagfast og praktisk vater som er ideelt når du arbeider på trange steder. Den har tre vater, ett for horisontal lesing, ett for vertikal lesing og ett for 45° lesing. Dette gjør den perfekt for enhver jobb som krever nøyaktig utjevning.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hultafors S 1012 Vater er et apparat som kan brukes til å måle helningen på større flater. Den består av to deler som er plassert i hver sin ende av en slange. Fyll opp slangen med vann og mål deretter høydeforskjellen mellom de to delene. Dette vil gi deg en indikasjon på skråningen.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Stabila 106T er et meget langt og godt bygget vater med justerbar lengde for høy allsidighet. Det unike teleskopsystemet gir en ekstra lang måleflate. Spesielt godt egnet for å sette opp og justere trekonstruksjoner og tredetaljer, er 106T en profesjonell valg.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Milwaukee REDSTICK SLIM er et 80 cm vater med to solide akrylblokkvater som er slagfast og UV-bestandig. Dette nivået er perfekt for håndverkeren som trenger å måle både horisontale og vertikale overflater, og dens lette design gjør den lett å bære. REDSTICK SLIM er også kompatibel med de fleste magnetiske fester for bruk på metalloverflater.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dette er det perfekte verktøyet for hjemmet og verkstedet. Nivået er laget av støpt aluminium og har et 100 % nøyaktig vater inni. Den er også utstyrt med en magnet på baksiden, slik at du kan sette den på hvilken som helst metalloverflate og bruke den som magnetisk vater.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvis du leter etter et tøft, pålitelig og nøyaktig nivå, er Hultafors PV 60 Vater det perfekte valget. Dette nivået kommer med en aluminiumsprofil som er 600 mm lang og 59 mm bred. Den har også en vekt på 880 gram per meter. Hetteglassene på dette nivået er gjennomsiktige og uknuselige, og har høy motstand mot ultrafiolett lys.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

STANLEYs FatMax Classic er det ultimate verktøyet for alle nivåer. Med en maskinert overflate for maksimal presisjon og solid aluminiumskonstruksjon er dette vater laget for å vare. Den har støtdempende og gummierte dekkhetter, slik at du kan være trygg på at nivået ditt vil være trygt mot skade i tilfelle et fall. Dekkhettene holder også nivået vekk fra veggen for å beskytte mot riper.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Stabilas 81SV REM W 360 er designet for å være det perfekte vater for stålkonstruksjoner. Den er kompakt og slitesterk med en ekstra sterk magnet som tåler høye påkjenninger på grunn av produksjonen av pressstøpt aluminium. Det vertikale, horisontale og roterbare vaterpasset er lett å lese og bruke, noe som gjør det perfekt for alle arbeidsplasser.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Stanleys FatMax Xtreme er det mest nøyaktige vaterpasset du finner. Overflaten på nivået er avrundet for økt klarhet og senternivået er forstørret for bedre visning av boblen. Det V-formede metallsporet på siden gjør den perfekt for rør, mens den

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dette er det mest praktiske vater for elektrikere. Den er liten, enkel å bruke og kommer med et magnetisk feste. Hvorfor vente? Bestill nå og vær en av få elektrikere som eier denne revolusjonerende enheten!

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo