Vindusvasker test: De 3 beste vindusvaskerne (juni 2024)

Resultatene i denne testen er et resultat av anmeldelser fra brukerne våres. Hurtiglenker til butikker er i flere tilfeller annonselenker. Dette fordi at vi kan tjene penger på trafikk vi sender til nettbutikkene. Her kan du leser mer om oss og hvordan nettsiden bruker annonser. Du er også alltid velkommen til å kontakte oss dersom du ønsker å komme med en tilbakemelding.

Forbrukeren har vurdert og testet 3 vindusvaskere. På denne siden presenterer vi de 3 beste vindusvaskerne. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste vindusvasker per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste vindusvasker

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 3 vindusvaskere og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste vindusvasker i nåtid.

Skal du kjøpe vindusvasker på nett? Da anbefaler vi å sjekke ut: Staypro.

Bosch DIY Glassvac er en kraftig, kompakt og brukervennlig vindusvasker. Det er det perfekte verktøyet for rengjøring av vinduer, speil og andre glassoverflater i hjemmet eller kontoret. Bosch DIY Glassvac rengjør med en kraftig støvsuger og en fin vannspray. Vannet suges opp gjennom sugeslangen og sprayes ut gjennom munnstykket for å rense smuss, støv, pollen og andre partikler fra

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Hvordan velge vindusvasker

Det er en rekke ting du kan vurdere når du skal velge vindusvasker:

Størrelse og kapasitet

Hvis du skal vaske mange vinduer, kan det være lurt å velge en vindusvasker med høy kapasitet, slik at du slipper å fylle den opp så ofte. Det kan også være lurt å vurdere størrelsen på vindusvaskeren, slik at den passer inn i det området du har tilgjengelig for den.

Væskebehov

Det er viktig å sjekke hvilke typer væsker vindusvaskeren kan bruke, og hva som anbefales av produsenten. Noen vindusvaskere kan kun bruke vann, mens andre kan bruke spesielle vindusvaskeskyllere.

Brukervennlighet

Det kan være lurt å vurdere om vindusvaskeren du vurderer å kjøpe er enkel å bruke og har tydelige instruksjoner.

Pris

Prisen på vindusvaskere kan variere mye, så det kan være lurt å vurdere hva du vil bruke vindusvaskeren til og hvor mye du vil bruke den før du bestemmer deg for hvilken vindusvasker du skal kjøpe.

Spørsmål og svar – FAQ

Det beste å vaske vinduer med er en blanding av vann og et rengjøringsmiddel som er beregnet for vinduer. Du kan også bruke et kommersielt vindu-vaskemiddel, eller du kan lage din egen blanding ved å blande lik mengde vann og eddik. Husk å tørke av vannet etter at du har vasket vinduet, slik at du unngår at det blir striper eller flekker.

Ja, du kan bruke salmiakk for å vaske vinduer, men det er viktig å huske at salmiakk er en sterkt luktende og syrlig løsning, så det er ikke det mest populære valget for vindu-vasking. Det er også viktig å huske på at salmiakk kan være skadelig for noen overflater, så det er lurt å teste en liten del av vinduet først for å sikre at det ikke skader glasset eller rammen. Hvis du likevel ønsker å prøve å vaske vinduene med salmiakk, kan du blande en liten mengde salmiakk i lunkent vann og bruke denne blandingen til å vaske vinduene. Husk å skyll grundig etterpå for å fjerne all salmiakkresten fra vinduet.

For å vaske vinduer med eddik, kan du følge disse trinnene:

 1. Start med å rydde bort støv og skitt fra vinduet ved hjelp av en fjærklut eller en myk børste.
 2. Bland en løsning av eddik og vann i like store mengder i en sprayflaske. Du kan også bruke en liten mengde flytende oppvaskmiddel for å lage en enda sterkere løsning.
 3. Spray løsningen på vinduet og tørk det forsiktig med en microfiberklut eller en gammel, myk t-skjorte.
 4. Tørk av vannet med en tørr klut eller en vindusvisker.
 5. Gjenta trinn 3 og 4 på den andre siden av vinduet, hvis nødvendig.

Husk å bruke beskyttende hansker når du bruker eddik, da det kan være irriterende for huden.

Du kan bruke Jif vindusvask på følgende måte:

 1. Start med å rydde bort støv og skitt fra vinduet ved hjelp av en fjærklut eller en myk børste.
 2. Fyll en sprayflaske med lunkent vann, og tilsett en liten mengde Jif vindusvask. Rør om for å blande løsningen godt.
 3. Spray løsningen på vinduet og tørk det forsiktig med en microfiberklut eller en gammel, myk t-skjorte.
 4. Tørk av vannet med en tørr klut eller en vindusvisker.
 5. Gjenta trinn 3 og 4 på den andre siden av vinduet, hvis nødvendig.

Hvis vinduet er veldig skittent, kan du prøve å la løsningen stå på vinduet i et par minutter før du tørker det av, slik at rengjøringsmidlet får litt tid til å løsne opp skitt og smuss.

Zalo er et kommersielt rengjøringsmiddel som ofte brukes til å fjerne flekker og skitt fra tekstiler, men det er ikke beregnet for vindu-vasking. Det kan inneholde kjemikalier som kan skade glasset eller rammen på vinduet ditt, så det anbefales ikke å bruke Zalo til å vaske vinduer.

Det er bedre å bruke en løsning av vann og et rengjøringsmiddel som er beregnet for vinduer, eller en blanding av vann og eddik. Du kan også prøve et kommersielt vindu-vaskemiddel som er beregnet for å fjerne skitt og flekker fra vinduer uten å skade glasset eller rammen. Husk å følge bruksanvisningen på rengjøringsmidlet nøye, og husk å tørke av vannet etter at du har vasket vinduet, slik at du unngår at det blir striper eller flekker.

Det er ikke alltid lurt å vaske vinduer på samme måte som det ikke alltid er lurt å vaske andre ting. Det er noen faktorer du bør vurdere når du bestemmer deg for når du skal vaske vinduene dine:

 1. Været: Det er ikke lurt å vaske vinduer når det regner eller når det er for fuktig ute. Dette kan gjøre at vannet drypper ned på rammen og glasset, noe som kan føre til at det blir flekker eller striper. Det er også lurt å unngå å vaske vinduer når solen skinner direkte på dem, da vannet kan tørke raskt og etterlate seg striper eller flekker.
 2. Temperaturen: Det er ikke lurt å vaske vinduer når det er for kaldt ute, da vannet kan fryse til is og skade glasset eller rammen på vinduet. Det samme gjelder hvis det er for varmt ute – da kan vannet tørke for raskt og etterlate seg striper eller flekker.
 3. Innredningen: Hvis du har mye møbler eller annen innredning plassert foran vinduet, kan det være vanskelig å komme til for å vaske vinduet. Det er lurt å flytte på møblene eller annen innredning før du begynner å vaske vinduet, slik at du kan nå alle områdene.

Hvis du følger disse tipsene, bør du kunne vaske vinduene dine på en effektiv og sikker måte.

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo