Bordsirkelsag test: De 12 beste bordsirkelsagene (juni 2024)

Forbrukeren har vurdert og testet 7 bordsirkelsager. På denne siden presenterer vi de 12 beste bordsirkelsagene. Disse er omtalt som best i test i sin kategori, basert på 0 omtaler fra brukere. Finn beste bordsirkelsag per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste bordsirkelsag

Vi holder oversikt over norske nettbutikker og overvåker til en hver tid de ulike produktene som finnes. Hver gang vi oppdager et nytt produkt legges dette til nettsiden. Deretter lar vi deg og andre forbrukere dele omtaler og rangere produktet. Listen du finner nedenfor består av 7 bordsirkelsager og er rangert etter vurderinger og rangeringer fra brukerne. Slik oppnår vi størst grad av uavhengighet og objektivitet når vi kårer beste bordsirkelsag i nåtid.

Dewalts DCS7485N XR bordsag er designet for profesjonelle som trenger kraften og allsidigheten til en batterisag. Den børsteløse motoren leverer opptil 5800 RPM for rask og nøyaktig kutting, mens 54V-batteriet gir opptil 1,5 timers driftstid. Bladet på 210 mm er perfekt for å skjære gjennom store trestykker, og den maksimale bredden på 610 mm gjør at du enkelt kan jobbe med store prosjekter

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs GTS 10 XC er den ultimate bordsagen for både profesjonelle og amatører. Denne sagen har et 10" blad og en kraftig motor, med den nyeste elektroniske teknologien for å sørge for at du får det perfekte snittet hver gang. De selvjusterende parallellsystemene sørger for at du foretar nøyaktige kutt, mens motoren bremser og overbelastningsbeskyttelse unngå at sagen brenner ut eller blir skadet.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Dewalts DWE7485-QS bordsag er den perfekte løsningen for alle dine trebearbeidingsbehov. Med en kraftig motor og overflatefrest, støpt aluminiumsbord har den kraften til å skjære gjennom ethvert materiale med presisjon. Den har også teleskopiske stoppstenger, som kan gi en kløyvebredde på 622 mm.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Boschs nyeste sag, GTS 10 J, er en sirkelsag som ikke skuffer. Den har en kraftig 1800W motor som kan håndtere tøffe materialer som tre og metall. Denne sagen har også parallelle skjæreføringer som tilpasser seg tykkelsen på materialet du skjærer, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gjøre justeringer selv.

Se beste pris
Dagens beste pris: staypro.no

Vil du vurdere artikkelen?

Klikk på en stjerne og gi din vurdering!

Gjennomsnittlig vurdering 3 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Vi blir glad for dine tilbakemeldinger

Kommenter

Gardenradar
Logo